SMS


Met de sms-functionaliteit in ANVA CRM kunt u klanten en prospects effectief en voordelig bereiken. Zo kunt u snel een marketingcampagne uitvoeren of toegevoegde waarde als financieel adviseur laten zien door uw klanten proactief te informeren over bijvoorbeeld nieuwe producten of wet- en regelgeving.

U kunt met ANVA’s sms-dienst één enkele relatie sms’en of (via een campagne) een groep relaties benaderen. Daarnaast kunt u dit ook automatisch laten verlopen met behulp van de workflow, bijvoorbeeld het versturen van een herinnerings-sms voorafgaand aan een afspraak. Hierbij kunt u vooraf ingestelde standaardteksten en/of handtekeningen gebruiken. De verzonden sms’jes worden opgeslagen in het klantdossier.

De mogelijkheid om vanuit ANVA CRM een sms-bericht naar uw klanten te sturen, is een prepaid service. Om hiervan gebruik te kunnen maken, koopt u een tegoed bij ANVA. Dit tegoed kan ook worden gebruikt voor ANVA’s KvK-koppeling.

Wilt u meer weten over het verzenden van sms-berichten vanuit ANVA CRM? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop via 033 – 479 82 00. U kunt ook direct een prepaidtegoed voor deze dienst bestellen door te mailen naar verkoop@anva.nl.

 

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons