ANVA Expert Sessies: Jouw mening telt

Zoals je waarschijnlijk weet, werken we bij ANVA hard aan een waardige cloud-opvolger van ANVA 4/5: dat is ANVA 6. Om hierbij zo goed mogelijk gebruik te maken van nieuwe technieken en aan te sluiten bij behoeften van onze klanten, organiseren we iedere 4 tot 6 weken ANVA Expert Sessies.

 

Dat zijn bijeenkomsten bij ons op kantoor in Amersfoort, waar we met maximaal 20 personen in discussie gaan over verschillende thema’s die te maken hebben met de ontwikkeling van ANVA6. Denk aan onderwerpen als ‘Regie op data modellen en datalabels’, ‘Periodiek of direct prolongeren’ en ‘Werken in de cloud.’ Sommige sessies volgen een brainstormachtige aanpak, op andere momenten is het meer toetsend.

 

We maken graag gebruik van jouw expertise zodat we met de ontwikkeling van onze software zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van onze klant, jou dus. Kom je ook? Dit is het moment om je betrokkenheid te tonen en input te delen met onze collega’s. Je bent van harte welkom!

Programma

Een Expertsessie vindt plaats tussen 9:30 uur en 15:00 uur op ons kantoor in Amersfoort. Voor een lekkere lunch wordt gezorgd en na afloop is er tijd voor een drankje en napraten in onze gezellige werkcafé.

Bij iedere Expert Sessie zijn vanuit ANVA aanwezig Justin Schlee, CPO, en Martijn Dekkers, Applicatie Consultant. Aangevuld met een aantal andere collega’s die zich bezighouden met het onderwerp van de betreffende bijeenkomst, zoals een Product Owner, Analist en UX-er.

Kalender

Hieronder vind je de actuele Expert Sessies met onderwerpen op een rij.

18 april: Bouwen van schermen en externe data

ANVA 6 bevat net als ANVA 4/5 een oplossing om schermen mee te maken. Deze oplossing wordt gebruikt om een groot deel van de schermen te bouwen die we in ANVA 6 aanbieden. Denk aan schermen om een relatie in te voeren, maar ook bijvoorbeeld schade, polis, agent informatie en boekingen. In ANVA kennen we verschillende logica zoals “defaults” en macro’s die niet overal beschikbaar zijn. In ANVA 6 willen we een soortgelijk systeem ontwikkelen die toegepast kan worden op alle schermen.

Graag bespreken we per domein op hoofdlijnen welke logica op de verschillende schermen gewenst is, zodat we een goede eerste basis kunnen bouwen. De volgende domeinen komen aan bod:

 • Relatie domein
 • Polis domein
 • Schade domein
 • Financieel domein
 • Agenten domein
 • Beheer domein
 • Gebruikers en groepen beheren

Daarnaast kunnen we externe data gebruiken in schermen zoals een koppeling met de KvK of een kenteken zodat gebruikers efficiënter en foutloos kunnen werken. Deze externe data kan gebruikt worden in alle domeinen die we ondersteunen in ANVA 6. Ter inspiratie: we willen in ANVA 6 een bankrekeningnummer & tenaamstelling controle toevoegen om fraude en fouten bij in- en excasso te minimaliseren.

Een belangrijk onderdeel van deze sessie is ook hoe we om moeten gaan met vrije attributen in relatie tot logica en externe koppelingen.

Wat kun je voorbereiden voor deze expertsessie:

 • Welke logica maakt het invoeren van informatie efficiënter.
 • Welke koppelingen maken het invoeren van informatie efficiënter (sneller en minder fouten).

13 juni: Migratie

In deze sessie willen we ons vooral richten op de migratie. Denk aan:

 • Wat zijn de behoefte van de klant op het gebied van migratie?
 • Hoe kijken jullie aan tegen het opschonen van data ter voorbereiding voor migratie van ANVA 4/5 naar ANVA 6?
 • Welke tools kunnen wij als ANVA bieden?
 • Wat kan de klant zelf doen?

Meld je aan

Wil je deelnemen en je mening of ervaring met ons delen? Meld je aan via onderstaand formulier. Omdat we streven naar een interactieve sessie, geldt een maximaal aantal deelnemers van 20. En een maximum van 2 deelnemers per organisatie. Kun je er niet bij zijn, maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur een bericht aan teamfoundation@anva.nl, dan sturen we je een samenvatting.

Meld je nu aan

Meld je aan voor de ANVA Expert Sessie op 21 maart of 18 april via onderstaand formulier.

 • PERSOONLIJKE GEGEVENS

 • Ik kom op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief