ANVA Expert Sessies: Jouw mening telt

Zoals je waarschijnlijk weet, werken we bij ANVA hard aan een waardige opvolger van ANVA4/5: ANVA6. Om hierbij zo goed mogelijk gebruik te maken van nieuwe technieken en aan te sluiten bij behoeften van onze klanten, organiseren we iedere 4 tot 6 weken ANVA Expert Sessies.

 

Dat zijn bijeenkomsten bij ons op kantoor in Amersfoort, waar we met maximaal 20 personen in discussie gaan over verschillende thema’s die te maken hebben met de ontwikkeling van ANVA6. Denk aan onderwerpen als ‘Regie op data modellen en datalabels’, ‘Periodiek of direct prolongeren’ en ‘Werken in de cloud.’

 

We maken graag gebruik van jouw expertise zodat we met de ontwikkeling van onze software zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van onze klant, jou dus. Kom je ook, je bent van harte welkom!

Programma

Een Expertsessie vindt plaats tussen 9:30 uur en 15:00 uur op ons kantoor in Amersfoort. Voor een lekkere lunch wordt gezorgd en na afloop is er tijd voor een drankje en napraten in onze gezellige werkcafé.

Bij iedere Expert Sessie zijn vanuit ANVA aanwezig Justin Schlee, CPO, en Martijn Dekker, Applicatie Consultant. Aangevuld met een aantal andere collega’s die zich bezighouden met het onderwerp van de betreffende bijeenkomst, zoals een Product Owner, Analist en UX-er.

Kalender

Hieronder vind je de eerstvolgende Expert Sessies en onderwerpen op een rij.

22 februari: Compliance, Cloud en API

21 maart: Bouwen van schermen en externe data

18 april: Financiële Administratie

Meld je aan

Wil je deelnemen en je mening of ervaring met ons delen? Meld je aan via onderstaand formulier. Omdat we streven naar een interactieve sessie, geldt een maximaal aantal deelnemers van 20. En een maximum van 2 deelnemers per organisatie. Kun je er niet bij zijn, maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur een bericht aan teamfoundation@anva.nl, dan sturen we je een samenvatting.

Meld je nu aan

Meld je aan voor de ANVA Expert Sessie op 22 februari, 21 maart of 18 april via onderstaand formulier.

  • PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • Ik kom op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief