ANVA Academy komt naar de Cariben!

Exact weten hoe ANVA-software werkt, waar je alles kunt vinden en hoe je optimaal gebruik maakt van alle functionaliteiten binnen ANVA4/5.  Kom naar onze trainingsweek op Curacao. Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 april 2024 zijn er trainingen te volgen over alle functionaliteiten binnen ANVA 4/5.  Van basistraining tot beheercursussen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Cursusaanbod

Cursusinformatie en kenmerken

 

Voor al onze cursussen geldt:

Duur: 1 dag
Aantal deelnemers: maximaal 8
Kosten: € 300,00 excl. BTW per cursus per deelnemer
Docent: een ANVA Certified Trainer
Locatie: Curaçao

Cursuslocatie

Al onze trainingen zullen klassikaal en fysiek plaatsvinden op een kantoor van een van onze klanten. Heeft jouw kantoor de ruimte voor onze cursus dan ontvang je 10% korting per cursist. Over de benodigdheden en verdere invulling hebben we dan nog contact met je. Voor ons is het immers belangrijk dat jij het meeste uit je lesdag haalt!

Waarom een cursus volgen bij ANVA?

 

Door een cursus te volgen bij ANVA maak je gebruik van meer dan 50 jaar proven technology. Meer dan 50 jaar ervaring met processen in goede banen leiden. Van acceptatie en schadebehandeling tot prolongatie en beheer. Voor tussenpersonen, verzekeraars en volmachten.

Wij kunnen het, en jij straks ook. Want samen kijken we naar wat jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Certificaat

Na het volgen van de lesdag door een van onze ANVA Certified Trainers ontvang je je certificaat van deelname.

Zodat jij en je omgeving weten dat je een cursus hebt gevolgd die door een van onze eigen certified trainers is gegeven. Want kwaliteit staat voorop. Voor jou en voor ons. Zodat je je functie echt goed kunt uitvoeren en optimaal gebruik maakt van ANVA.

Ervaringen van cursisten

Ernie Croes - Managing Director bij CG United

“De ANVA-trainingen die we in November 2023 bij ons op kantoor hebben gekregen, waren zeer informatief. Onder leiding van de deskundige instructeurs waren de sessies boeiend en verhelderend.”

Hubert Bentura - Finance Manager bij Maduro & Curiel’s Insurance Services N.V.

“Wij hebben de training als leerzaam ervaren en vooral praktisch toepasbaar. Wij konden na de training meteen aan de slag met de gedane kennis. We kijken nu al uit naar de cursussen in april.”

Interesse?

Wil je meer informatie over onze training(en) of wil jij je direct aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op. Vul onderstaand formulier in of bel met Koen Zeggelaar, Sales & Accountmanager, 06 - 22 65 35 41

  • PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • LOCATIE

  • Kan de cursus op kantoor worden gegeven?

  • DATUM

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief