Sollicitatieprocedure

Je hebt op een leuke uitdaging gesolliciteerd. Hieronder kun je lezen wat je kunt verwachten van de sollicitatieprocedure. We horen het graag als je aanvullende vragen hebt. Neem gerust contact op met de een van onze HR-collega’s.

Stap 1 Solliciteren via de website

Je hebt een vacature gezien en ja je hebt interesse! Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Je kunt bij ons op verschillende manier solliciteren. Je kunt je CV met een unieke motivatie sturen naar hr@anva.nl, maar je kunt ook via het sollicitatieformulier bij de vacature je CV en brief achterlaten.  Wij kijken uit naar jouw reactie!

Stap 2 Wij bekijken jouw sollicitatie

Wij hebben je sollicitatie ontvangen en bekijken deze zo snel mogelijk. Als jouw CV en motivatie goed aansluiten bij het profiel dat we zoeken, wordt jouw sollicitatie doorgestuurd naar de chapter lead. We laten je binnen twee weken weten of wij jou uitnodigen voor een kennismaking. Sluit je profiel net niet aan, blijf onze website dan goed in de gaten houden voor mogelijke andere vacatures in de toekomst! Want ook ANVA blijft in beweging!

Stap 3 We nodigen je uit voor een bezoek bij ANVA

Wij nemen met jou contact op om een afspraak in te plannen. Onze recruiter kan dan mogelijk nog wat vragen stellen over bijvoorbeeld salaris, beschikbaarheid, werkervaring en motivatie. Ook bekijken we jouw socials. Dit doen we allemaal om eventuele teleurstellingen of onduidelijkheden later in het proces te voorkomen.

Stap 4 Het kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek is een kennismaking. We vertellen jou wat meer over het bedrijf, maar daarnaast willen we ook graag weten waarom je bij ANVA zou willen werken, wat jouw professionele ervaring is en uiteraard wie jij bent. Wat drijft jou in een baan en waar haal jij je passie vandaan? Na dit gesprek weten we beide of we bij elkaar passen ja of nee.

Stap 5 Online Assessment

Wanneer we beide het kennismakingsgesprek positief hebben ervaren, willen we je graag vragen om een online assessment te maken. Deze test bestaat uit een intelligentietest en een competentietest. Voordat je deze test maakt zullen wij je voorbereiden op deze test. De uitslag bespreken we in een vervolggesprek.

Stap 6 Tweede gesprek

Bij deze stap ben je al redelijk ver in onze sollicitatieprocedure. Meestal nodigen we maximaal 2 kandidaten uit voor een vervolggesprek. We gaan in dit gesprek dieper in op jouw vaardigheden naar aanleiding van het assessment. Zowel competenties die wij belangrijk achten voor deze functie, maar daarnaast ook (technisch) inhoudelijk. Ook voor jou nogmaals een goede gelegenheid om te kijken of je nog steeds net zo enthousiast bent over ANVA als na het eerste gesprek.

Stap 7 Aanbod vanuit ANVA

Vaak zijn twee gesprekken onderdeel van de sollicitatieprocedure bij ANVA. Willen we verder met jou en jij ook met ons? Dan volgt er een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van functie en situatie doen we, in overleg met jou, nog een referentiecheck bij voormalig werkgever(s). Aanbieding akkoord? Dan maken wij een definitief contract voor je en verzoeken wij jou een VOG aan te vragen. Contract getekend? Dan kijken we uit naar je komst! In jouw eerste week vindt er een handmatige controle op het paspoort en relevante diploma’s plaats.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief