Red Hat Linux Beheerdienst

Transparant en robuust Windows-alternatief
Steeds meer organisaties draaien hun bedrijfskritische softwaretoepassingen op een Red Hat Enterprise Linux-besturingssysteem, in plaats van op een veel kostbaardere Windows-omgeving. Red Hat Linux beschikt over een stabiele basis waardoor het besturingssysteem buitengewoon geschikt is voor servers waarvan een hoge performance en uptime worden verwacht. Met ANVA’s Red Hat Linux Beheerdienst profiteer je van een geoptimaliseerde ANVA-omgeving op basis van Red Hat Linux, zonder omkijken naar het onderhoud en beheer daarvan.

Capaciteit optimaal benut

Red Hat Linux is ‘lean’. Het besturingssysteem is ontwikkeld met het oog op een minimale belasting van hardware en stelt daaraan lagere eisen dan bijvoorbeeld Windows. Doordat minder wordt gevraagd van de hardeschijfruimte, geheugen en processorkracht blijft er meer capaciteit over voor het draaien van applicaties. Ook het systeem zelf draait hierdoor soepeler.

Beheerdienst

Anders dan bij Windows is het beheer van Red Hat Linux bij uitstek het terrein van ervaren professionals met kennis van zaken. Dat kun je zelf regelen óf overlaten aan een expert van de ANVA Red Hat Linux-beheerdienst. De ervaring leert dat een combinatie van die twee niet werkt. Kies je voor de Red Hat Linux Beheerdienst, dan kies je ervoor om het onderhoud, het beheer en de monitoring van je ANVA- en Red Hat Linux-omgeving volledig uit te besteden aan de professionals van ANVA.

Altijd in topvorm

ANVA’s Red Hat Linux-beheerteam heeft veel kennis van en ervaring met Red Hat Linux én ANVA en richt voor jou een geoptimaliseerde ANVA-omgeving in op basis van Red Hat Enterprise Linux. Bovendien bieden zij ondersteuning door installatie van nieuwe ANVA-releases en –patches. Zo verzekert een ANVA Red Hat Linux Beheerovereenkomst je ervan dat je ANVA- en Red Hat Linux-omgeving altijd in topvorm zijn.

Liever een kant en klare infrastructuur?

Met MijnANVA nemen wij je volledige systeem- en applicatiebeheer uit handen en kun je vertrouwen op een betrouwbare ICT-omgeving die in technisch opzicht volledig geoutsourced is.

Alle services

Onze collega’s staan voor je klaar.

Consultancy

Altijd passend en betrouwbaar advies

Conversies

Zorgeloos overstappen

ANVA Academy

ANVA sneller, beter en slimmer leren gebruiken na het volgen van onze Academy cursussen

SLA

Onze service- en supportafspraken in de vorm van onze SLA’s zijn gebaseerd op de Good Practices leidraad van De Nederlandse Bank en frameworks als ITIL en IT Service Management

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief