Exact weten hoe ANVA-software werkt, waar je alles kunt vinden en hoe je optimaal gebruik maakt van alle functionaliteiten binnen ANVA 4/5. Dat helpt je op weg in jouw dagelijkse werkzaamheden. Om jou hierin te ondersteunen bieden wij verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden aan. Van basistrainingen tot beheercursussen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Cursusaanbod

Binnen onze Academy kun je de volgende cursussen volgen:

Basiscursus Acceptant

Je bent of wordt acceptant. En: je gaat met ANVA werken, of je bent daar misschien al mee begonnen. Leuk! We helpen je graag om exact te weten hoe het werkt en hoe je het systeem optimaal kunt gebruiken.

In deze training starten we met de basis. We leren je in één dag de fijne kneepjes zodat je goed van start kunt. Focus ligt hierbij op ANVA principes en terminologie. Aan bod komen onderwerpen als betrokkenen invoeren, werken met polissen, werken met polisvervolgacties en nog veel meer.

Basiscursus Schadebehandelaar

Je bent of wordt schadebehandelaar. En: je gaat met ANVA werken, of je bent daar misschien al mee begonnen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. We helpen je dan ook graag om exact te weten hoe het werkt en hoe je het systeem optimaal kunt gebruiken.

In deze basistraining voor schadebehandelaars ligt de nadruk op ANVA principes en terminologie. We starten dus met de basis, door jou in één dag de fijne kneepjes te leren. Aan bod komen help opvragen, inrichten schade, schade aanmaken en nog veel meer.

Basiscursus Beheer

Je werkt misschien al langer met ANVA, maar wordt nu ANVA beheerder. Je gaat hierdoor een andere kant van ANVA leren kennen, of je bent daar misschien al mee begonnen. Erg leuk! Daar helpen we je graag bij.

In deze basistraining voor beginnende beheerders ligt de focus op wat de impact is van bepaalde wijzigingen in de beheerinstellingen en het wegwijs raken in de beheermogelijkheden. Je leert meer over onderwerpen als gebruikers & profielen, schermen & labels, maatschappijen, betrokkenen, selecties & collectieve wijzigingen en nog veel meer.

Beheercursus Formulieren

Je werkt al als beheerder in ANVA en wilt je skills uitbreiden. Dan is deze training echt iets voor jou!
En: je hebt al een hoop geleerd van je collega’s, maar zitten alle fijne kneepjes wel in de overdracht?
Wij helpen je graag naar het volgende niveau!

In deze verdiepingstraining voor beheerders leggen we de focus op het maken en beheren van formulieren. Je gaat je bezighouden met onderwerpen als formuliersoorten, bodyblokken, bouwstenen en nog veel meer.

Beheercursus Productbouw

Je werkt al als beheerder in ANVA en wilt je skills uitbreiden. En: je weet wat er bij een product komt kijken, maar hebt het nog nooit van A tot Z gebouwd. Volg dan deze verdiepingstraining, hierin leren we het je graag.

In deze verdiepingstraining voor beheerders staat het bouwen van producten centraal. Aan bod komen onderwerpen als variabele schermen, macro’s & defaults, UIV, tarieven, koppelingen, dekkingen en nog veel meer.

Beheercursus Selecteren en Prolongeren

Je werkt al als beheerder in ANVA en wilt je skills uitbreiden. Dan is deze training echt iets voor jou!
En: prolongeren is misschien iets wat je als beheerder niet zult gaan uitvoeren, de voorbereidingen raken wel degelijk jouw werk. In deze cursus gaan we je daarmee helpen.

In deze verdiepingstraining voor beheerders ligt de focus op het faciliteren van een goede prolongatie (zowel volmacht als provinciaal). Je leert meer over onderwerpen als selecteren, collectieve wijzigingen, de prolongatie zelf en berichtenverkeer naar de agenten.

Beheercursus Beurs

Je werkt al als beheerder in ANVA en wilt je kennis uitbreiden. En: je hebt al een hoop geleerd van je collega’s, maar zitten alle fijne kneepjes wel in de overdracht? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Wij helpen je hierin graag naar het volgende niveau.

Deze verdiepingstraining is specifiek voor beheerders bij beursmakelaars. Ook de beurskoppeling moet worden onderhouden en ingericht, daarom leggen we daar in deze training de focus op. Met onderwerpen als gebruikersbeheer, branchekoppelingen en nog veel meer.

Cursus Financieel

Je bent werkzaam of gaat werken op de financiële administratie. En: je gaat met ANVA werken, of je bent daar misschien al mee begonnen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. We helpen je dan ook graag om exact te weten hoe het werkt en hoe je het systeem optimaal kunt gebruiken.

In deze training financieel volgen we het financiële proces in ANVA van de eerste boeking tot het daadwerkelijk incasseren en verrekenen met de verzekeraar. Je leert meer over onderwerpen als financiële verwerking, debiteurenbeheer, salderen en nog veel meer.

Cursusinformatie en kenmerken

 

Om de juiste dynamiek en interactie tussen de deelnemers en onze trainer te garanderen vinden al onze trainingen klassikaal en fysiek plaats. Je bent dan ook van harte welkom bij ANVA in Amersfoort. Wij verzorgen laptops, een prima lunch en een klas met deelnemers van diverse klanten om de uitwisseling tussen jou en je medecursisten te bevorderen.

De training bij jou op kantoor organiseren is ook een optie. Over de benodigdheden en verdere invulling hebben we dan nog contact met je. Voor ons is het immers belangrijk dat jij het meeste uit je lesdag door ANVA haalt!

Voor al onze cursussen geldt:

Duur: 1 dag
Aantal deelnemers: maximaal 8
Kosten 2024: € 524,00 per persoon excl. BTW, inclusief opleidingsmaterialen en goede lunch in het ANVA Werkcafé
Docent: een ANVA Certified Trainer
Locatie: ANVA Amersfoort

Waarom een cursus volgen bij ANVA?

 

Door een cursus te volgen bij ANVA maak je gebruik van meer dan 50 jaar proven technology. Meer dan 50 jaar ervaring met processen in goede banen leiden. Van acceptatie en schadebehandeling tot prolongatie en beheer. Voor tussenpersonen, verzekeraars en volmachten.

Wij kunnen het, en jij straks ook. Want samen kijken we naar wat jij nodig hebt om succesvol te zijn.

Certificaat

Na het volgen van de lesdag door een van onze ANVA Certified Trainers ontvang je je certificaat van deelname.

Zodat jij en je omgeving weten dat je een cursus hebt gevolgd die door een van onze eigen certified trainers is gegeven. Want kwaliteit staat voorop. Voor jou en voor ons. Zodat je je functie echt goed kunt uitvoeren en optimaal gebruik maakt van ANVA.

10% korting voor Adfiz-leden en NVGA-leden

Adfiz-leden en NVGA-leden ontvangen 10% korting per cursist op een van onze ANVA Academy cursussen. Vermeld hiervoor de code ‘Adfiz24’ of 'NVGA24' in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier.

Cursusdata 2024

Ervaringen van cursisten

Nicky, functioneel beheerder bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

“Ik ben sinds kort functioneel beheerder, hiervoor was ik ontwikkelaar. Ik ken ANVA hierdoor vooral vanuit een ontwikkelaarsperspectief. Deze cursus geeft mij meer inzicht in hoe een gebruiker met ANVA hoort te werken. Hierdoor begrijp ik veel beter wat onze klant ermee kan.

Millenaar Adviesgroep BV

“Onlangs ben ik begonnen in een nieuwe baan. Ik heb nog niet eerder gewerkt met ANVA. En inmiddels weet ik wel wat basisdingen, maar het is fijn om in deze cursus specifieke mogelijkheden uitgelegd te krijgen en nieuwe weggetjes te vinden. Fijn om te weten waar ik alles kan vinden. Deze nieuwe kennis helpt mij zeker op weg in mijn nieuwe rol.”

Eric Koelemeijer – Output4you

“Ik heb veel informatie gekregen om de klant beter te bedienen. Op het gebied van Schadebehandelaar was ik nog erg onbekend, na deze cursus ben ik ervan overtuigd dat ik zelfstandig mijn weg kan vinden. Wanneer bijvoorbeeld een storing zich voordoet weet ik nu waar ik de fout kan achterhalen, maar ook bij het maken van formulieren waar de gegevens vandaan komen. De cursusdag is goed geregeld en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.’’

Ed van den Tol – You Sure

“Het is voor mij erg nuttig geweest om aan beide basiscursussen deel te nemen. Na deze trainingen weet ik wat voor vragen ik kan verwachten. De cursusdagen zijn goed geregeld, wanneer er weer een nieuwe cursus wordt toegevoegd aan de ANVA Academy dan meld ik mij zeker aan!’’

Interesse?

Wil je meer informatie over onze training(en) of wil jij je direct aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op. Vul onderstaand formulier in of bel met Koen Zeggelaar, Sales & Accountmanager, 06 - 22 65 35 41

  • PERSOONLIJKE GEGEVENS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief