Ontwikkelingsmogelijkheden

Leren staat centraal bij ANVA. Kenmerkend voor ons is dat we samen werken aan ontwikkeling, innovatie en succes. Dit doen wij doormiddel van onze intern ontwikkelde ANVAcademy en ANVAfternoon. Hierin bieden we jou de mogelijkheid om je blijvend te ontwikkelen, je kennis te delen met anderen en betrekken we ook klanten en partners steeds meer bij onze ontwikkelingen.

ANVAcademy

De ANVAcademy is de plek waar het leren en ontwikkelen van werknemers en de organisatie samenkomt. Wanneer jij je presentatievaardigheden wilt verbeteren of wilt leren hoe je lean kunt werken, is dit de plek waar je moet zijn. Hier vind je ons aanbod om aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke skills te kunnen werken. Daarnaast vinden wij dat iedere medewerker een aantal dezelfde trainingen moet volgen, zodat we onze samenwerking kunnen verbeteren. Zo volgt iedereen bij ANVA de driedaagse training ‘Communication for Excellence’, waarin we onze eigen communicatiestijl en die van onze collega’s beter leren kennen en begrijpen.

ANVAfternoon

ANVAfternoon is hét kennisdelingsevenement van ANVA dat vier tot zes keer per jaar plaatsvindt. Tijdens dit event worden verschillende sessies verzorgd door ANVA-medewerkers, specialisten en klanten, en delen we op een informele en leuke manier kennis met elkaar. Het doel hierbij is elkaars kennis te vergroten, verbinding tussen werknemers en afdelingen te versterken en elkaar te inspireren en ruimte te geven om innovatieve ideeën een platform te kunnen geven. ANVA Afternoon maakt het mogelijk om als organisatie samen te leren en te ontwikkelen.

Jouw Jaarplan

Iedere medewerker is anders, met eigen ambities en ontwikkelbehoeften. Daar hoort een uniek plan met opleidingen en trainingen bij. Dat plan maken we graag samen met jou. Elke medewerker maakt een eigen ‘Mijn Jaarplan’. Samen met je manager formuleer je hierin je doelen en ambities en bekijk je wat er voor nodig is om die te bereiken. Binnen ANVA zijn er dus genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daag jezelf uit, we zijn benieuwd naar je plannen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief