ANVA klanten

Iedere ANVA-gebruiker heeft zo zijn eigen uitdagingen en redenen om onze software te gebruiken. Wij zijn trots op alle gebruikers die onze oplossingen hiervoor succesvol inzetten. We inspireren je graag met hun verhalen.

DER KINDEREN VERZEKERINGEN

“Pionieren als investering in de toekomst”

Der Kinderen is gestart met ANVA Rules voor het vergelijken en offreren van personenautoverzekeringen. De implementatie verliep soepel dankzij de standaardisatie van de producten van Der Kinderen. Hierdoor profiteerden zij direct van de voordelen van ANVA Rules.

VCN

“Efficiënter Aplaza documenten en berichten aanbieden via de ANVA Postbus”

VCN nam deel aan de pilot voor de ANVA Postbus waarmee zij documenten, mutatie- en prolongatieberichten via Aplaza kunnen versturen. Ze ontzorgen hiermee hun agenten door het proces rondom de documentenstroom nu veel efficiënter verloopt.

Meer referenties lezen?

Bekijk ze allemaal in onze nieuwssectie

Onze klanten

Al ruim 40 jaar ontwikkelen wij softwareoplossingen voor de gehele verzekeringsbranche, van verzekeraars en serviceproviders tot beursmakelaars, volmachten en financieel advieskantoren. Met behulp van onze software tillen zij hun service naar een hoger niveau, kunnen zij zich meer focussen op hun klanten én houden zij meer tijd over om het verschil te maken.

Verzekeraars

Met onze software kunnen verzekeraars vertrouwen op een highperformance backoffice, de time-to-market aanzienlijk verbeteren en tegelijkertijd excelleren in klantgerichtheid en service.

Serviceproviders

Serviceproviders krijgen te maken met steeds hogere volumes. Onze software is daarop voorbereid en zorgt dat de centrale organisatie én de aangesloten kantoren of agenten klantgericht en efficiënt kunnen werken.

Volmachtkantoren

Als marktleider in software voor volmachtkantoren weten we wat er speelt en met welke uitdagingen deze kantoren te maken hebben. Wij bieden een totaaloplossing waarmee zij grip houden in deze veranderende markt.

Beursmakelaars

De bijzondere en complexe risico’s in de co-assurantiemarkt vragen om een andere aanpak. Doordat de e-ABS koppeling geïntegreerd is met onze backoffice bieden wij een oplossing die perfect afgestemd is op dit specialisme.

Financieel adviseurs

Intermediairs zijn dé schakel tussen verzekeraar en consument of zakelijke klant. Met onze software bieden wij hen een compleet klantbeeld dat essentieel is om de klantrelatie te onderhouden.

Trots op onze tevreden gebruikers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief