ANVA ambassadeursprogramma

Succesvolle software kan alleen tot stand komen door een goede samenwerking met klanten. Om dit te bekrachtigen heeft ANVA een ambassadeursprogramma waarbij ieder product een representatieve ambassadeur heeft.

Zo ontstaat er optimale co-creatie en validatie van onze producten die aansluiten bij de behoeftes van gebruikers. Als ambassadeur bespreken we samen nieuwe wensen en ben je betrokken bij de ontwikkeling, heb je inspraak op de items op onze roadmap en beschik je als eerste over de nieuwe oplossingen. Onze ambassadeurs haken daarnaast regelmatig aan bij reviews en workshops om ons zo te voorzien van waardevolle gebruikersfeedback en delen hun ervaringen met andere klanten. Op de jaarlijkse ambassadeursdag komen de ambassadeurs op een informele manier samen om de ervaringen te delen.

GEERTS ADVIESGROEP

Alwien Geerts van Geerts adviesgroep over het ambassadeursprogramma

ADEGRO

“Nieuwe ambassadeur voor ANVA Hub voor adviseurs”

Adegro is de nieuwe ambassadeur voor ANVA Hub voor adviseurs. Na deel te hebben genomen aan de pilot voor ANVA Hub voor adviseurs overhandigde Product Owner Doniek trots de tombstone aan Anjo en Marie-Corine de Groen van Adegro.

VCN

Paul Schilders van VCN over het ambassadeursprogramma

Trots op onze ambassadeurs

ANVA klanten

Iedere ANVA-gebruiker heeft zo zijn eigen uitdagingen en redenen om onze software te gebruiken. Wij zijn trots op alle gebruikers die onze oplossingen hiervoor succesvol inzetten. We inspireren je graag met hun verhalen.

Bekijk de referenties

Bekijk de referenties in onze nieuwssectie

Onze klanten

Al ruim 40 jaar ontwikkelen wij softwareoplossingen voor de gehele verzekeringsbranche, van verzekeraars en serviceproviders tot beursmakelaars, volmachten en financieel advieskantoren. Met behulp van onze software tillen zij hun service naar een hoger niveau, kunnen zij zich meer focussen op hun klanten én houden zij meer tijd over om het verschil te maken.

Verzekeraars

Met onze software kunnen verzekeraars vertrouwen op een highperformance backoffice, de time-to-market aanzienlijk verbeteren en tegelijkertijd excelleren in klantgerichtheid en service.

Serviceproviders

Serviceproviders krijgen te maken met steeds hogere volumes. Onze software is daarop voorbereid en zorgt dat de centrale organisatie én de aangesloten kantoren of agenten klantgericht en efficiënt kunnen werken.

Volmachtkantoren

Als marktleider in software voor volmachtkantoren weten we wat er speelt en met welke uitdagingen deze kantoren te maken hebben. Wij bieden een totaaloplossing waarmee zij grip houden in deze veranderende markt.

Beursmakelaars

De bijzondere en complexe risico’s in de co-assurantiemarkt vragen om een andere aanpak. Doordat de e-ABS koppeling geïntegreerd is met onze backoffice bieden wij een oplossing die perfect afgestemd is op dit specialisme.

Financieel adviseurs

Intermediairs zijn dé schakel tussen verzekeraar en consument of zakelijke klant. Met onze software bieden wij hen een compleet klantbeeld dat essentieel is om de klantrelatie te onderhouden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief