Aevitae Risk koos al bij oprichting voor ANVA en breidt nu haar softwarekennis uit

Interview met Frank Westmijse, Aevitae Risk Het in 2022 opgerichte Aevitae Risk, onderdeel van Aevitae BV, behandelt, accepteert en verwerkt al haar aanvragen voor verzekeringen geheel zelfstandig. De gevolmachtigde agent van Allianz, ARAG en Rhion werkt sinds haar oprichting met ANVA software. Naast een eigen afdeling voor schade afhandeling focust Aevitae Risk zich op goede, snelle en persoonlijke service zonder bureaucratische omwegen. Hiervoor kan zij indien gewenst zelf verzekeringsproducten samenstellen die beter bij een klant(vraag) passen. Hoe ze dat precies aanpakt licht volmacht manager Frank Westmijse graag toe.

Aevitae klantervaring

Frisse ANVA 4/5 inrichting

Volmacht manager Frank Westmijse startte in januari 2023 bij Aevitae Risk met een volledig lege ANVA 4/5 omgeving. Hij vertelt: “Ik had al ervaring met ANVA bij een eerdere werkgever en kon daardoor direct starten met aansluiten en inrichten, opbouwen en sleutelen. Veel van mijn nieuwe collega’s kenden ANVA’s software gelukkig ook al goed, daardoor konden we de frisse inrichting vanaf begin af aan heel strak en gestructureerd houden”.

Gaandeweg de inrichting bleken externe koppelingen toch ingewikkelder dan gedacht. Frank zocht hiervoor contact met ANVA consultants Marcel en Wilfred, met wie hij bij een eerdere werkgever al prettig had samengewerkt. “Zij konden met mij meekijken, adviseerden me wat ik het beste kon doen en hielpen om producten te bouwen samen met onze extern ingehuurde consultant Ad Swinkels en ANVA consultant Wilfred de Jong. Twee dagen per week was één van hen bij ons op kantoor aanwezig. Zo zijn stap voor stap verschillende takken van sport binnen ANVA 4/5 voor ons ingericht”.

Samen op één lijn

Ondanks een kleine, maar snel verholpen foutieve instelling in het begin, waardoor ANVA dagelijks om stipt 10.30 uur werd uitgeschakeld, blikt ook consultant Marcel Tax tevreden terug. “Ik ben voornamelijk betrokken geweest bij de productopbouw, inrichting van externe koppelingen, beheer, formulieren en rechten. Ik kan terugkijken op een zeer prettige en productieve samenwerking. We hebben alle vragen van Frank binnen de gestelde termijn kunnen opleveren en zaten altijd op één lijn. De komende tijd zal ik stand-by blijven staan voor Aevitae Risk, in het geval er vragen zijn tijdens de maandelijkse prolongaties”.

ANVA Academy als waardevolle toevoeging

Door zijn achtergrond in de verzekeringssector kent Frank ANVA inmiddels goed, evenals de voor- en nadelen. “Ik vind het een hele efficiënte machine, met name voor prolongatie. Soms zit er iets niet standaard in, maar kun je dat als ‘add on’ eraan koppelen. Het werkt zoals beoogd en gewenst en vormt de basis van ons bedrijf. Ook ben ik blij met de ANVA Academy opleidingen die worden aangeboden. Ik heb inmiddels de basisbeheer cursus al gevolgd, wat mij helpt om mee te kunnen praten met de consultants. Bovendien heb ik geleerd om ook zelf iets in te kunnen regelen. In september volg ik nog een aantal vervolgtrainingen. De technische aansturing van ANVA gaat nou eenmaal makkelijker als je weet wat iets precies inhoudt”.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief