Onze Partners

Bij ANVA verrijken we onze oplossingen steeds vaker door gebruik te maken van de expertise van partners. Via ANVA Hub bieden we verschillende koppelingen aan met software van onze partners. Dit werkt optimaal samen met onze eigen software en alle ICT- en datastromen worden gefaciliteerd vanuit hetzelfde platform. Partnerships zijn daardoor een belangrijk onderdeel van onze strategie geworden.

Samenwerken voor maximale efficiency

Meer tijd om te doen waar je goed in bent, dat is wat wij onze klanten gunnen. Maar dat geldt ook voor ons, want wij kunnen onze energie richten op datgene waar onze expertise ligt doordat we steeds intensiever samenwerken met onze partners. Met de juiste kennis versterken wij elkaar. De manier waarop we samenwerken hangt af van het type partner, type software en de oplossing die we ermee bieden. We maken onderscheid tussen businesspartners, dataleveranciers en technologiepartners. Soms kopen we software in, soms koppelen we software en soms integreren we het in ons eigen pakket. Altijd met duidelijke afspraken en met het ontzorgen van de klant als belangrijkste doel.

Technologieleveranciers

Dankzij onze technologiepartners leveren we solide en betrouwbare software. Al jaren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld vertrouwen op de expertise van Amazon Web Services (AWS) voor de hosting, beveiliging en het onderhoud van het cloudplatform waarop ANVA Hub is ontwikkeld. Of Veryant leverancier van isCobol, de programmatuur voor de ontwikkeling van ANVA 4/5.

Dataleveranciers

Een ander onmisbaar type partners zijn onze dataleveranciers. Samen met hen maken wij het werken in ANVA voor jou enorm efficiënt. Denk aan Rolls als leverancier van de branchegegevens voor vergelijkingen in ANVA Rules. Maar ook RDC voor voertuigdata, de KvK voor bedrijfsgegevens, FISH voor risicobeoordeling, of Infofolio voor premiebepalende kenmerken zoals herbouw en inboedelwaarden.

Businesspartners

Samen met onze business partners bieden we een ecosysteem van oplossingen die jouw werkwijze vele malen efficiënter maken. Afhankelijk van het type software worden deze oplossingen gekoppeld aan onze software of volledig geïntegreerd aangeboden. Om de kwaliteit en continuïteit van dienstverlening van weerskanten af te stemmen en te bewaken, leggen we onze afspraken vast in een partnerovereenkomst.

Ook partner worden?

Wil je samenwerken met ANVA of de mogelijkheden verkennen? Neem contact op met onze partnermanager Ronald Rongen, per mail of telefonisch via

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief