ANVA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé conversiespecialist. Overstappen van een ander pakket naar ANVA? Of een portefeuille overgenomen? Als je op dit moment met een ander administratie systeem gebruikt en wilt overstappen, dan moeten er vaak historie en bestanden worden overgezet. Ook wanneer je portefeuilles van een andere ANVA-installatie overneemt in je eigen ANVA-database. Wij helpen je zorgeloos over te stappen, door je te betrekken in iedere stap.

Soepele en snelle conversies

Overstappen vanuit een databasesysteem of vanuit een eigen systeem is geen probleem: wij hebben inmiddels veel ervaring met het converteren van gegevens van andere assurantiesystemen. Wij zorgen voor een ANVA-consultant die het gehele traject intensief begeleidt. Tijdens dit traject wordt er op basis van een intake gekeken welke bestanden er moeten worden overgezet en de verschillen tussen datamodellen in kaart gebracht. Het is een combinatie van technische behandeling en functionele interpretatie van de aangeleverde data en het passend maken voor de nieuwe doelomgeving.

Interview Naomi Stol

“Een overname biedt zoveel meer mogelijkheden”

Door de vele consolidaties en overnames in de markt zijn conversies bij ANVA business as usual. De kansen die zo'n overname biedt om je datakwaliteit in combinatie met je landschap onder de loep te nemen, worden onvoldoende benut volgens Naomi Stol. Lead van de consultancy afdeling.

Interview Joop Blauw

“Niemand weet zo veel van ANVA als ANVA”

Samenvoegingen van portefeuilles zijn aan de orde van de dag. Ook voor ANVA’s applicatieconsultant Joop Blaauw, die inmiddels zo’n duizend van dit soort klussen op zijn naam heeft staan. Onze conversiespecialist vertelt er meer over.

Soepel converteren of rationaliseren?

Samen met de ANVA-consultants heb je jou portefeuilles weer compleet in ANVA en/of netjes gerationaliseerd. Schakel ook over op een soepele manier en korte tijd. Neem contact op Naomi Stol voor de mogelijkheden via n.stol@anva.nl.

Alle services

Onze collega’s staan voor je klaar.

Consultancy

Altijd passend en betrouwbaar advies

Red Hat Linux beheerdienst

Transparant en robuust Windows-alternatief

ANVA Academy

ANVA sneller, beter en slimmer leren gebruiken na het volgen van onze Academy cursussen

SLA

Onze service- en supportafspraken in de vorm van onze SLA’s zijn gebaseerd op de Good Practices leidraad van De Nederlandse Bank en frameworks als ITIL en IT Service Management

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief