Conversies

Zorgeloos overstappen
ANVA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé conversiespecialist. Overstappen van een ander pakket naar ANVA? Of een portefeuille overgenomen? Als je op dit moment met een ander automatiseringssysteem werkt en wilt overstappen, moeten er in bijna alle gevallen bestanden omgezet worden. Dit geldt meestal ook wanneer je portefeuilles van een andere ANVA gebruiker overneemt in je eigen database. Wij helpen je zorgeloos overstappen, door je te betrekken in iedere stap.

Soepele en snelle conversies

Overstappen vanuit een databasesysteem of vanuit een eigen systeem is geen probleem: wij hebben inmiddels veel ervaring met het converteren van gegevens van andere assurantiesystemen. Wij zorgen voor een ANVA-consultant die het gehele traject intensief begeleidt. Tijdens dit traject wordt er op basis van een intake gekeken welke bestanden er moeten worden overgezet en de verschillen tussen datamodellen in kaart gebracht. Het is een combinatie van technische behandeling en functionele interpretatie van de aangeleverde data en het passend maken voor de nieuwe doelomgeving.

Interview Bob Buysrogge

“Een overname biedt zoveel meer mogelijkheden”

Door de vele consolidaties en overnames in de markt zijn conversies bij ANVA business as usual. De kansen die zo'n overname biedt om het gehele ICT-landschap onder de loep te nemen, worden volgens ANVA’s accountmanager Bob Buysrogge door veel bedrijven niet altijd voldoende benut.

Interview Joop Blauw

“Niemand weet zo veel van ANVA als ANVA”

Samenvoegingen van portefeuilles zijn aan de orde van de dag. Ook voor ANVA’s applicatieconsultant Joop Blaauw, die inmiddels zo’n duizend van dit soort klussen op zijn naam heeft staan. Onze conversiespecialist vertelt er meer over.

Soepel overstappen?

Samen met de ANVA-consultant schakel je op een soepele manier en in relatief korte tijd over naar ANVA. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact met Paul Reinhard opnemen via p.reinhard@anva.nl.

Alle services

Onze collega’s staan voor je klaar.

Consultancy

Altijd passend en betrouwbaar advies

Red Hat Linux beheerdienst

Transparant en robuust Windows-alternatief

Mijn ANVA

Kant en klare infrastructuur

SLA

ANVA’s serviceniveaus ‘goud’ en ‘platina’

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief