Software tester

Ben jij een software tester met oog voor detail en gebruiksvriendelijkheid?
Combineer jij jouw testervaring met passie voor innovatieve tooling?

Dan ben jij mogelijk onze nieuwe software tester!

Het betreft een vaste functie op onze vestiging in Amersfoort.

Jouw rol

Als software tester bij ANVA beoordeel en test je onze software op functionaliteit, usability en correctheid. Je gaat aan de slag in onze multidisciplinaire SCRUM-teams. Je maakt testscripts voor het zowel handmatig als geautomatiseerd testen van de software. Hiervoor werk je nauw samen met testers uit andere teams. Kwaliteit stroomt door jouw bloed, maar je weet ook dat de wereld snel aan het veranderen is op het gebied van technologie. Om die reden ben je altijd nieuwsgierig en combineer je dit met passie voor innovatieve testtooling. ANVA werkt met multidisciplinaire teams, dit betekent dat je als proactieve tester een impactvolle rol hebt en ben je er vooral om het verschil te maken. Naast veel passie voor je vak sta je communicatief stevig in je schoenen en vind je het een uitdaging om met deadlines om te gaan. 

Als software tester ga je aan de slag binnen het Rules team. De klanten van de Rules applicatie offreren en sluiten polissen en missen inkomsten als dit proces niet goed verloopt. Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor kwaliteit. Je onderhoudt de bestaande testset en gaat aan de slag om de testdekking te vergroten. De testpiramide is geen vreemde voor je en weet je de testen op de juiste niveaus te ontwikkelen. 

De teamleden testen elkaars werk en tijdens de refinements adviseer je over de mogelijke risico’s die geïntroduceerd worden. Je kan ook uitleggen waarom je dit adviseert. Daarnaast ben je in staat om een goede inschatting van de werkzaamheden af te geven, zodat we voorspelbaar blijven. 

Ben jij onze software tester? 

Wat heb je in huis?

 • HBO-werk- en denkniveau; 
 • Een aantal jaren relevante en recente werkervaring; 
 • Proactief en iniatiefnemend;
 • TMAP of ISTQB gecertificeerd of bereid dat te worden; 
 • Kennis van de assurantiebranche en/of met ANVA-software is een sterke pré; 
 • Werkervaring of bekend met: Jenkins, Docker, Git, Java, Junit, Postman, Cypress, Json, Blueriq (low code-coding)
 • Ervaring met het werken in scrum (of agile) teams is een pre

ANVA, jouw ideale werkgever 

 • Afhankelijk van opleiding, ervaring en achtergrond bedraagt het maximale bruto jaarsalaris € 61.265 uitgaande van een 40-urige werkweek; 
 • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen;
 • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd;
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams.  

Over ANVA 

Vol trots maakt ANVA al ruim veertig jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA o.a. volgens de agile en LEAN-methode. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin onze leidraad.  

Ja, ik heb interesse! 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Patrick Keijer (HR)via 033-4798200 of hr@anva.nl. 

Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen.  

Waar wacht je nog op?  

 

NB: wij zijn voor deze functie NIET op zoek naar een interim invulling of deta-vast constructie!