Aplaza


Digitaal is de norm

Gemakkelijk offertes, transacties en mutaties doen én op een eenvoudige manier documenten en berichten ontvangen: dat is Aplaza. U kunt hiermee tot wel tien minuten tijdwinst per transactie realiseren. Bovendien beschikt u dankzij de koppeling met Aplaza altijd over een foutloze administratie en ontvangt u documenten digitaal direct bij de juiste polis in ANVA.

 

VOORDELEN VAN APLAZA

  • Snelheid; U bespaart tot tien minuten per transactie en vijf minuten per digitaal document.
  • Gemak; Geen gegevens meer overnemen van het ene systeem naar het andere.
  • Foutloos; Gegevens hoeven niet meer handmatig overgenomen te worden en worden direct in het juiste klantdossier aangepast.
  • Kostenbesparing; Tijd en kosten die u met Aplaza bespaart kunt u besteden aan uw échte business.

 

APLAZA TE GEBRUIKEN VANAF EXTRANETTEN VERZEKERAARS

Sinds 2014 is Aplaza ook direct te gebruiken vanaf het extranet van aangesloten verzekeraars. Aanvragen, offertes of mutaties die u invoert via een verzekeraarsextranet worden met één druk op de knop automatisch opgenomen in uw ANVA-pakket. Op deze manier hoeven gegevens niet langer dubbel te worden ingevoerd. Dit bespaart tijd en kosten en zorgt ervoor dat alle relevante klantgegevens beschikbaar zijn.

 

GEAUTOMATISEERD VERWERKEN VAN DOCUMENTENSTROOM

Met Aplaza’s documenten- en berichtenservice hoeft u documenten niet langer te scannen, te printen of per post te versturen. Dat scheelt al snel duizenden euro’s per jaar. De documenten- en berichtenservice van Aplaza is gericht op het optimaal afhandelen van grote stromen berichten en documenten. Prolongatie- en mutatieberichten, polisdocumenten, brieven en boekingsstukken worden door de aangesloten verzekeraar of serviceprovider klaargezet, waarna u ze met één druk op de knop kunt binnenhalen. Vervolgens worden ook deze documenten in het ANVA-pakket automatisch gekoppeld aan het juiste klantdossier en de juiste polis.

 

AANMELDEN? 

Ga naar www.aplaza.nl voor meer informatie of om u aan te melden. Er is een speciaal aanmeldformulier voor ANVA-gebruikers. Heeft u vragen? Mail naar info@aplaza.nl

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons