Digitaliseer eenvoudig je formulierenstroom

Dankzij de koppeling tussen ANVA en FinConnect kun je je formulierenstroom met klanten gemakkelijk volledig digitaliseren. Door de koppeling worden digitale formulieren van FinConnect automatisch gevuld met relevante gegevens uit ANVA. Ook kun je automatisch een herinnering versturen wanneer een formulier nog niet retour is gestuurd.

Slimme formulieren

Het aantal beschikbare slimme formulieren is continu in ontwikkeling, mede in samenwerking met de aangesloten kantoren. FinConnect levert standaardformulieren voor onder andere particuliere schades, zakelijke schades, SEPA-formulieren en UBO-verklaringen.

Combinatie met DDi

Maak je gebruik van de software (iFile) van DDi? Dan worden retour ontvangen formulieren volledig automatisch verwerkt n het betreffende ANVA-dossier wanneer je de beschikking hebt over de DIPO-module (Digitale Postkamer).

Naverrekenen

Veel kantoren werken nog óf met papier óf met een invulbare pdf, waarbij dezelfde vragen soms meerdere keren worden gesteld. Met de FinConnect-koppeling digitaliseer je het proces van naverrekenen. Op basis van een selectie uit ANVA zorg je ervoor dat je alleen de relevante vragen stelt. Komen dezelfde vragen voor bij meerdere branches of combinaties van dekkingen? Dan wordt de vraag maar één keer gesteld.

Meer weten?

Webinar

Bekijk het webinar over de FinConnect-koppeling

‘Onze klanten reageren veel sneller’

Lees het interview met Noud Beuken’essers.

Interesse in de FinConnect-koppeling?

De koppeling is een standaard functionaliteit binnen ANVA Backoffice en hoeft niet apart aangeschaft te worden. Om hier gebruik van te maken is alleen de module slimme formulieren en / of naverrekenen nodig van FinConnect.  Neem hiervoor direct op met FinConnect.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief