Digitaliseer eenvoudig je formulierenstroom

Dankzij de koppeling tussen ANVA en FinConnect kun je je formulierenstroom met klanten digitaliseren en optimaliseren. Door de koppeling worden digitale formulieren van FinConnect automatisch gevuld met relevante gegevens uit ANVA. De vraagstelling in de formulieren is afhankelijk van de antwoorden die de klant geeft. Dit geeft een hogere en kwalitatief goede response. Het is mogelijk een automatische rappel in te stellen, zodat je niet zelf de herinneringen hoeft te versturen mocht een formulier uitblijven.

Module Slimme formulieren

Er is direct een set aan standaard formulieren beschikbaar om mee aan de slag te gaan. Het aantal beschikbare slimme formulieren is continu in ontwikkeling, mede in samenwerking met de aangesloten kantoren. De  standaardformulieren bestaan uit onder andere schademelden (particulier en zakelijk), SEPA-formulieren, UBO-formulieren, Opzegformulieren, Autorisatieverklaringen en Waardemeters. In de combinatie met bodyblocks is het optioneel ook mogelijk om digitale verzekeringsoverzichten / bezoekrapporten te maken.

Combinatie met DDi

Maak je gebruik van de software (iFile) van DDi? Dan worden retour ontvangen formulieren volledig automatisch verwerkt n het betreffende ANVA-dossier wanneer je de beschikking hebt over de DIPO-module (Digitale Postkamer).

Module Naverrekenen

FinConnect levert een standaardoplossing voor het proces van naverrekenen. Op basis van een selectie uit ANVA worden alleen de relevante vragen gesteld op basis van de unieke combinatie van branche en dekking. Door de klant ingevulde formulieren kunnen voor de modules Slimme formulieren en module Naverrekenen automatisch worden ingeschoten in ANVA.

Meer weten?

Webinar

Bekijk het webinar over de FinConnect-koppeling

‘Onze klanten reageren veel sneller’

Lees het interview met Noud Beuken’essers.

Interesse in de FinConnect-koppeling?

De koppeling is een standaard functionaliteit binnen ANVA Backoffice en hoeft niet apart aangeschaft te worden. Om hier gebruik van te maken is alleen de module slimme formulieren en / of naverrekenen nodig van FinConnect.  Neem hiervoor direct op met FinConnect.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief