DDi


Geintegreerde oplossing voor documentmanagement

Het maakt niet uit via welk medium de verzekeraar polissen, IVB’s, nota’s, et cetera naar je toestuurt. De DDi Transaction Robot houdt ze allemaal voor je in de gaten, sorteert ze automatisch naar soort en zet ze direct door naar het juiste ANVA dossier.

Via de slimme koppeling van ANVA met het DDi RPA kunnen we ervoor zorgen dat alle binnenkomende documenten, zoals e-mails (inclusief bijlagen), poststukken, Aplaza-berichten, digitaal worden gelezen en geïndexeerd. Het maakt daarbij niet uit of documenten via ANVA binnenkomen of via DDi. Het voordeel is dat het DDi RPA automatisch bepaalt bij welk (klant)dossier zij horen, wat het vervolgproces is en eventueel ook wie de vervolgactie gaat uitvoeren. In de ANVA-software kunt u de vervolgacties uitvoeren en uiteraard kunt u het (klant)dossier raadplegen.

Naar wens kan de Transaction Robot automatisch agenda items aanmaken en koppelen aan een behandelaar in ANVA. De nota van de maatschappij wordt zorgvuldig afgeschermd in ANVA, zodat deze nooit bij de eindklant kan komen. De behandelaar maakt vervolgens in ANVA een nieuwe nota en begeleidend schrijven. Al deze documenten komen via de DDi Transaction Robot weer in het juiste klantdossier. Zo is de cirkel rond.

Samenwerking ANVA & DDi

ANVA werkt al vele jaren samen met DDi. DDi is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor documentmanagement en doet dit in de verzekeringsbranche maar is ook actief in andere branches. De huidige samenwerking is gestoeld op ANVA DIS. Deze module wordt door veel van onze klanten gebruikt. Recent hebben ANVA en DDi de samenwerking aangescherpt en vernieuwd. Hierdoor kunnen wij, samen met DDi, klanten veel meer mogelijkheden bieden waardoor we op termijn afscheid kunnen nemen van het huidige ANVA DIS. In de nieuwe samenwerking heeft u zowel een overeenkomst met DDi als met ANVA waardoor wij u het beste van beide werelden kunnen bieden.


Interesse in deze oplossing?

Kijk voor meer informatie op de website van DDi of neemt direct contact op met DDi.

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons