Terugblik ANVA Open up

Door trends en ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt verandert de wereld om onze klanten heen. Wij vernieuwen en verbeteren voortdurend onze software oplossingen om daar zo goed mogelijk op aan te kunnen sluiten. Maar dat niet alleen. ANVA beweegt namelijk van een klassiek software bedrijf naar een modern InsurTech bedrijf.

Op donderdag 1 en dinsdag 6 juni praatte ons managementteam tijdens de ANVA Open up een groot deel van onze klanten bij vanuit ons vernieuwde werkcafé. Onder het motto: ‘Samen goed voorbereid de toekomst in’ startten we beide middagen met een keynote door Enno Wiertsema, directeur van Adfiz. Hij nam ons mee in zijn kijk op de veranderingen in de financiële adviessector. Vervolgens deelden Max Mouwen (CEO ANVA), Justin Schlee (CSO ANVA), Guido Schoonheim (CTO ANVA) en Daan van der Lugt (CCO ANVA) onze maatschappelijke visie, vertelden ze hoe we onze dienstverlening nog beter willen faciliteren, welke uitdagingen we daarbij tegenkomen en welke veranderingen en innovaties er binnen onze muren spelen.

“Het was heel leerzaam en goed om erbij te zijn. De ANVA Open up gaf mij inzicht in waar ANVA momenteel mee bezig is. Zo bleek dat er op de achtergrond veel ontwikkeling wordt doorgevoerd, terwijl wij al een tijdje geen updates hadden gekregen. Nu weten we wat ons de komende tijd staat te wachten en hoe we kunnen blijven innoveren. Ik werk al 20 jaar met ANVA en maak gebruik van mooie koppelingen met andere software die fijn werken. Wij zorgen ervoor dat we altijd up to date blijven. Een overstap naar de nieuwste ontwikkeling brengt altijd weer mogelijkheden met zich mee.” – Mirjam Lenferink-Kreuwel, kantoormanager bij B.H.J. Wiggers Assurantiën BV

Bekijk de terugblik voor een sfeerimpressie

Beide middagen stonden in het teken van een letterlijke open blik. Er werden kritische vragen gesteld, behaalde resultaten en net zo goed eerlijke tegenvallers gedeeld. Na een gezellige borrel en met een goed gevulde maag keerde iedereen weer huiswaarts. Bedankt voor jullie bezoek!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief