ANVA Open Up 20 juni 2024

Jouw route naar het Fintech platform

Het is tijd voor een nieuwe ANVA Open Up! Waar we je graag bijpraten over wat wij doen en wat je de komende tijd van ons mag verwachten. Jij komt toch ook?

Misschien was je vorig jaar bij de eerste editie van ANVA Open Up. Waar we met elkaar trends en ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt bespraken. En we je mee hebben genomen in de filosofie achter ANVA 6.

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder. Een jaar waarin we jou als klant veel vaker betrokken bij product reviews en expertsessies. We ANVA 4/5 hebben verbeterd. Er dankzij jullie bijdrage inmiddels een stevige basis voor de waardige opvolger van ANVA 4/5 staat. En we zelfs de eerste ANVA 6 module Business Insights hebben gelanceerd.

We nodigen je daarom graag uit voor ANVA Open Up op 20 juni a.s. Voor een update over de veranderingen en innovaties waaraan we met alle ANVA collega’s dagelijks hard werken. En over hoe je zelf alvast aan de slag kunt gaan. Want voor ANVA 6 zijn flink wat voorbereidingen nodig.

Kun jij ook niet wachten om te zien wat we allemaal al voor ANVA 6 hebben gebouwd? Hoe het eruitziet en wat voor moois er nog meer aan komt? We verwelkomen je met veel plezier 20 juni in Amersfoort.

Zorg dat je erbij bent!

Wat:

ANVA Open Up

Wanneer:

Donderdag 20 juni a.s.

Tijd:

14.30 – 19.00 uur

Locatie:

Ons kantoor aan de Stadsring 201 in Amersfoort.

 

 

Programma

14.30 uur Ontvangst in ons werkcafe

15.00 uur Start programma met:

ANVA Update door Max Mouwen, Justin Schlee, Guido Schoonheim en Daan van der Lugt  

Max, Guido, Justin en Daan praten je graag bij over onze visie, laten zien waar we bij ANVA mee bezig zijn en wat je van ons de komende tijd kunt verwachten. 

Aan bod komen onder andere: 

  • Hoe ANVA inspeelt op (markt) ontwikkelingen en welke stappen we zetten richting een Fintech bedrijf 
  • ANVA 6: principes, roadmap, migratie en korte demo   
  • Hoe we hierin met jou als klant willen samenwerken en blijven informeren  
  • Doorontwikkeling ANVA 4/5

17.15 uur ANVA borrel

Tijd om nog even na te praten en te netwerken tijdens een gezellige borrel in ons werkcafe. We zorgen ervoor dat je met een goed gevulde maag vertrekt. 

19.00 uur Einde

Justin Schlee, CPO: ‘Tijdens Open Up krijg je een laatste update van ANVA 6. Ik praat je hierin bij over het bouwen van schermen en processen. Je hoort de resultaten van de Expertsessies over de financiële verwerking en hoe we dit gaan bouwen. En ik laat je de prototypes zien van agentenbeheer en schade melden. Dit mag je niet missen!’ 

Ben jij erbij?

Meld je snel aan. Een aantal dagen voor het event ontvang je een mail met de laatste informatie. Kun je er zelf niet bij zijn, maar is ANVA Open Up leuk en interessant voor je collega? Stuur deze pagina dan gerust door.


We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Max Mouwen, Guido Schoonheim, Justin Schlee en Daan van der Lugt
Management Team ANVA

Meld je aan!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief