Logo Missing Piece

Wij geloven in de kracht van verbinding! Daarom staat de klant bij ons centraal en luisteren we naar jouw ambities en uitdagingen.

Wie is Missing Piece? Als betrouwbare Microsoft Cloud en ANVA specialist creëren, leveren, en beheren we, moderne en toekomstbestendige werkplekken zodat jij je ambities kan waarmaken en je uitdagingen kan aanpakken.

Door onze jarenlange ervaring in de financiële sector, met een specialisatie in de verzekeringsbranche, weten wat er bij jou speelt en wat jij nodig hebt om zorgeloos te kunnen werken.

Hoogstaande service en security zijn daarbij onze prioriteiten. We centreren onze dienstverlening om jouw heen door middel van een klantteam waar alle kennis en kunde in zit die je mag verwachten. Met onze ISO 27001 certificering, onze ISAE3000 SOC2 verklaring en onze SOC SIEM dienst ben je verzekerd van de juiste security en compliance maatregelen om voorop te kunnen lopen ten aanzien van wet- en regelgeving in de branche.

De Live Workspace is waar we dit alles samenbrengen: een moderne werkplek in de cloud met Microsoft 365 als basis en alle applicaties die jij nodig hebt. Volledig door Missing Piece beheerd en beveiligd, zodat jij zorgeloos waar en wanneer je wilt kunt werken met de applicaties die je nodig hebt.

Quote Missing Piece

Kijk voor meer informatie op www.missingpiece.eu en neem gerust contact met ons op via 033-7508181.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief