Eén integrale oplossing voor al jouw datamigraties

Wie is Metaverses? Metaverses gelooft dat datamigraties met een slimme en herhaalbare aanpak veel beter uitgevoerd worden dan op basis van traditionele methodes. Dat deed zij al bij haar oprichting in 2015, dat doet zij nog steeds. Ook jouw vraagstuk voor datamigratie pakt Metaverses graag aan met een passende oplossing. Hoe? Met haar slimme, modulaire conversiestraat. Flexibel en aanpasbaar naar elke situatie. Met behulp van een uitstekende audit trail van de verwerkte gegevens weet je bovendien precies waar je aan toe bent. Zo voldoen jouw IT-infrastructuur en processen aan de beveiligingsvereisten.

Vereenvoudig jouw datamigratie

Bijna iedere organisatie moet blijven innoveren en kosten verlagen om concurrerend te blijven. Deze doelstellingen worden echter belemmerd door het gebruik van verouderde IT-systemen, die niet voldoen aan de normen van vandaag de dag. Deze zogeheten legacy-systemen zijn na fusies of een overname te complex en talrijk, terwijl de kennis van deze systemen vaak schaars is of niet meer beschikbaar. Bovendien zijn aanpassingen aan de software erg duur en brengen zij hoge risico’s met zich mee. Tegelijkertijd dwingen externe belanghebbenden, zoals wetgevers en toezichthoudende autoriteiten, bedrijven om periodiek informatie te verstrekken. De benodigde rapporten zijn doorgaans niet gemakkelijk uit de verschillende verouderde systemen te halen. Al deze factoren samen maken het onmogelijk om de legacy-systemen te onderhouden, waardoor processen inefficiënt worden ingericht.

Metaverses biedt één integrale oplossing voor al deze datamigraties. Met behulp van innovatieve methoden, bewezen technologieën, ervaren specialisten en een uitgebreid concept kan zij al jouw zorgen over datamigraties wegnemen. Metaverses is in staat om de meest complexe datamigraties uit te voeren, terwijl tijdens de migratie problemen met betrekking tot gegevenskwaliteit opgelost worden. Haar transparante aanpak impliceert een volledig traceerbare en controleerbare datamigratie. Bovendien garandeert Metaverses absolute veiligheid en bescherming van al jouw data en gevoelige gegevens.

 

Versnellen, verlagen, besparen

Een Metaverses datamigratie versnelt tot meer dan 60% in vergelijking tot een traditionele datamigratie, verlaagt al jouw zorgen over datamigratie door haar alomvattend aanpak en bespaart op kosten, middelen en time-to-market door innovatieve methoden en een vaste prijs, zonder commotie op onverwacht extra werk. Metaverses garandeert bovendien haar datamigratie zonder een verlies in kwaliteit.

Voor ANVA klanten voert Metaverses volledige migraties en transformaties uit, waarbij zij ervoor zorgt dat onder andere premies, voorwaarden en dekkingen weer aansluiten op de (nieuwste) producten. Je kunt bij Metaverses terecht voor:

  • Volledige migratie van jouw ANVA omgeving(en);
  • Rationalisatie van product(groep)en;
  • Verbetering van de datakwaliteit in jouw ANVA omgeving;
  • Conversie projecten;
  • Overvoer projecten;
  • Geautomatiseerd inlezen en updaten van gegevens in ANVA;
  • Alle overige vragen op het gebied van datamigratie, datatransformatie en datakwaliteit.

Benieuwd naar de aanpak, specialisaties of referentieprojecten van Metaverses? Bezoek de website van Metaverses voor meer informatie.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief