Maakt jouw bedrijf slimmer

Wie is Intigris? Intigris is sinds 2010 Salesforce Implementation Partner en heeft inmiddels meer dan 300 bedrijven geholpen om slimmer te werken. Intigris vervult een cruciale rol bij het helpen en ondersteunen van organisaties om het maximale uit Salesforce te halen om zo bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Het team van deskundigen is verantwoordelijk voor het begrijpen van specifieke behoeften en doelstellingen en weet deze te vertalen naar op maat gemaakte oplossingen binnen Salesforce. Zo helpt Intigris haar klanten om te groeien, efficiënter te opereren en klantrelaties te versterken.

Innovatieve IT-oplossingen

Intigris staat voor innovatie en optimalisatie van informatietechnologie. Slim zakelijk advies wordt gecombineerd met gefaseerde en resultaatgerichte inzet van IT om binnen bedrijven een intelligentere bedrijfsvoering te realiseren. Daarvoor maakt Intigris gebruik van middelen als Cloud computing en Software as a Service (SaaS) om haar klanten te ondersteunen en processen zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen.

In samenwerking met ANVA biedt Intigris een geïntegreerde aanpak om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren, zodat jij je kunt concentreren op wat belangrijk is: het laten groeien van jouw bedrijf. We streven naar verbeterde efficiëntie, effectief gegevensbeheer en klantgerichte oplossingen. Vanuit onze gecombineerde expertise kunnen we je helpen om jouw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of ontdek je graag wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Op de website van Intigris lees je alle ins en outs.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief