ANVA voor
Beurs makelaars

Als beursmakelaar in de co-assurantiemarkt heeft u te maken met bijzondere en complexe risico’s. U stelt partijen in staat te ondernemen. Samenwerken is de essentie van uw werk. Wij maken dat met onze speciale software graag gemakkelijker en efficiënter.

Bel 033 - 479 82 00 Demo aanvragen

Complete oplossing inclusief e-ABS koppeling afgestemd op uw specialisme

De beurspolissen van uw klanten zijn voor hen vaak de belangrijkste verzekering. Er is immers een complex of omvangrijk risico en zij willen daarbij blindelings kunnen vertrouwen op uw expertise. Intensief persoonlijk contact en excellente service is waar zij hierbij op rekenen. Met onze software voor beursmakelaars maken we het eenvoudiger om al uw klantkennis te beheren en uw bedrijfsprocessen zo efficiënt en consequent mogelijk te laten verlopen.

Dankzij onze koppeling met e-ABS kunt u efficiënt gegevens uitwisselen met verzekeraars en expertisebureaus. Tegelijkertijd kunt u vertrouwen op ANVA’s bewezen backoffice voor onder andere de polisadministratie, prolongatie en de financiële verwerking. De overige productonderdelen van deze totaaloplossing, ANVA CRM en Rules, bieden u moderne tools waarmee u commercieel gezien en op het gebied van service en efficiency flinke slagen kunt maken. Een online portaal voor uw relaties, procesondersteuning met behulp van workflows zijn een greep uit de mogelijkheden die u helpen om de omslag te maken naar een servicegedreven werkwijze.

  • Aanzienlijke kosten- en efficiency voordelen dankzij geïntegreerde e-ABS koppeling
  • Solide backoffice voor prolongatie, polisadministratie en financiële verwerking
  • Geschikt voor zowel beurs-, als volmacht- en provinciale polissen
  • Inzicht in het totale klantbeeld en innovatieve hulpmiddelen om proactieve service te bieden 

e-ABS Koppeling

voor beursmakelaars

Speciaal voor beursmakelaars is er de e-ABS koppeling. E-ABS is een geavanceerd ICT-systeem van VNAB waarmee makelaars, verzekeraars en expertisebureaus digitaal - en dus snel en efficiënt - onderling gegevens kunnen uitwisselen. U hoeft de data daardoor maar een keer in te voeren.

Meer informatie over e-ABS

ANVA BackOffice

voor beursmakelaars

Met ANVA’s oplossing voor beursmakelaars kunt u vertrouwen op een robuuste oplossing voor de polisadministratie. Daarnaast is ANVA BackOffice voor beursmakelaars uitgerust met een geïntegreerde e-ABS koppeling, die u veel kosten- en efficiency voordele...


Meer informatie

ANVA Rules

voor beursmakelaars

ANVA Rules, is onze gloednieuwe oplossing voor acceptatie en premieberekening. De kracht van deze oplossing is dat alle informatie op één plek is vastgelegd, zowel de tarieven als de wet- en regelgeving voor de voorwaarden. Het verkort uw time-to-market...


Meer informatie

ANVA CRM

voor beursmakelaars

De multi-channel tools in ANVA CRM ondersteunen uw online en offline contactmomenten en dankzij workflows verlopen deze processen zo efficiënt mogelijk. ANVA CRM biedt meer dan alleen dossiervorming en office-tools. De klantmap, hét online portaal voor ...


Meer informatie

Weet je niet precies wat je nodig hebt?

Bel of mail ons gewoon even!

033- 479 8200 Mail ons

Maak uw pakket compleet
met onze aanvullende diensten

Onze consultants ondersteunen u graag

ANVA's dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren van software. We helpen u graag zo goed mogelijk op weg en ondersteunen u om onze software zo efficient mogelijk in te zetten. Zo helpen onze consultants u met het optimaliseren van uw werkprocessen. Of het nu gaat om een bedrijfsscan, een complex implementatietraject, trainingen, een conversie of een adviestraject, wij helpen u graag verder. Omdat niet iedere ANVA-gebruiker hetzelfde is, bieden wij bovendien service op maat met onze Service Level Agreements (SLA's). En met onze beheerdiensten, zoals de Red Hat Linux-beheerdienst, nemen wij het onderhoud en het beheer van uw besturingssysteem volledig uit handen.

Wij zijn trots op onze gebruikers