Red Hat Linux Beheerdienst


Transparant en robuust Windows-alternatief

Met ANVA’s Red Hat Linux Beheerdienst profiteert u van een geoptimaliseerde ANVA-omgeving op basis van Red Hat Linux, zonder dat u omkijken heeft naar het onderhoud en beheer daarvan.

Steeds meer organisaties draaien hun bedrijfskritische softwaretoepassingen op een Red Hat Enterprise Linux-besturingssysteem, in plaats van op een veel kostbaardere Windows-omgeving. Red Hat Linux beschikt over een stabiele basis waardoor het besturingssysteem buitengewoon geschikt is voor servers waarvan een hoge performance en uptime worden verwacht. 

 

CAPACITEIT OPTIMAAL BENUT

Red Hat Linux is ‘lean’. Het besturingssysteem is ontwikkeld met het oog op een minimale belasting van hardware en stelt daaraan lagere eisen dan bijvoorbeeld Windows. Doordat minder wordt gevraagd van de hardeschijfruimte, geheugen en processorkracht blijft er meer capaciteit over voor het draaien van applicaties. Ook het systeem zelf draait hierdoor soepeler.

 

BEHEERDIENST

Anders dan bij Windows is het beheer van Red Hat Linux bij uitstek het terrein van ervaren professionals met kennis van zaken. Dat kunt u zelf regelen óf overlaten aan een expert van de ANVA Red Hat Linux-beheerdienst. De ervaring leert dat een combinatie van die twee niet werkt. Kiest u dus voor de Red Hat Linux Beheerdienst, dan kiest u ervoor om het onderhoud, het beheer en de monitoring van uw ANVA- en Red Hat Linux-omgeving volledig uit te besteden aan de professionals van ANVA. 

 

ALTIJD IN TOPVORM

ANVA’s Red Hat Linux-beheerteam heeft veel kennis van en ervaring met Red Hat Linux én ANVA en richt voor u een geoptimaliseerde ANVA-omgeving in op basis van Red Hat Enterprise Linux. Bovendien bieden zij ondersteuning door installatie van nieuwe ANVA-releases en –patches. Zo bent u er met een ANVA Red Hat Linux Beheerovereenkomst van verzekerd dat uw ANVA- en Red Hat Linux-omgeving altijd in topvorm zijn.

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Verkoop via verkoop@anva.nl of 033 – 479 82 00.

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons