Het verzekeringsplatform van de toekomst

Wie is WeGroup? WeGroup is een online data-gedreven adviesplatform dat het inventariseren en adviseren van risico’s en behoeften eenvoudig en efficiënt maakt voor intermediairs, volmacht bedrijven en verzekeraars. WeGroup maakt het mogelijk om een gepersonaliseerde vragenlijst te beantwoorden en aan te vullen op basis van tientallen databronnen. Ook kunnen ANVA klanten met behulp van WeGroup op een moderne en overzichtelijke wijze een adviesrapport delen en klanten proactief benaderen om een verzekeringsadvies te actualiseren.

De kracht van WeGroup

WeGroup levert standaard professionele verzekerings- en preventiekennis, maar biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om de nodige aanpassingen te verrichten. Het adviesplatform is flexibel en efficiënt door haar dynamische vragen, verrijking met tientallen databronnen en gestructureerde werkprocessen. Tegelijkertijd biedt de online tool vakkundige verzekeringskennis voor het uitbrengen van adviezen die – ook op een later moment – aan te passen zijn.

Jouw verzekerings- en preventieadvies wordt met behulp van WeGroup geborgd in een professionele uitstraling. Het adviesplatform is gebruiksvriendelijk en modern, levert professionele adviesrapporten en een proactief portefeuillebeheer.

WeGroup zakelijke risicoscan

Sinds haar oprichting ontwikkelt WeGroup zich in een hoog tempo. Zo zijn ook het afgelopen jaar tientallen nieuwe functies uitgebracht, waaronder de onlangs gepresenteerde risicoscan voor zakelijke klanten. Deze scan helpt jou om alle risico’s en behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen vast te leggen, gedetailleerd te rapporteren en efficiënt te versturen. Bovendien verzorgt de zakelijke risicoscan:

1. Tijdswinst en efficiëntie: met één klik op de knop verstuur je een automatisch gegenereerd rapport door naar jouw particuliere of zakelijke klant en realiseer je een snellere offerte opmaak;

2. Advies op maat: geef aanbevelingen op maat door de inzet van een gerichte vragenlijst, maar beperk tegelijkertijd jouw risico op onderverzekeren;

3. Professionele uitstraling: zet jouw kantoor in de schijnwerpers met de ondersteunende vragenlijst van WeGroup. Geef jouw klant de mogelijkheid om de risicoanalyse in te vullen op zijn of haar eigen tempo, terwijl jij zorgt voor de juiste betrokkene én expertise.

Klinkt dat aantrekkelijk en ben jij benieuwd hoe je jouw zakelijke adviesproces kunt optimaliseren? Op de website van WeGroup vind je antwoord op al jouw vragen.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief