Smartphort

Wie is Smartphort? SmartPhort is een expertise bedrijf gericht op de schadeafhandeling van (mobiele) elektronische apparatuur.

Uw klanten hebben nu eenmaal te maken met schade aan (mobiele) apparatuur maar geen zorgen! SmartPhort kan voor uw organisatie de volledige schade-expertise en afhandeling verzorgen en zal u daarmee volledig ontzorgen.

Wat we doen?

Wij bieden bij schadegevallen en defecten altijd de beste oplossing. Of het nu gaat om het repareren, vervangen of upgraden van een toestel: wij zorgen dat u en uw klanten altijd tevreden zijn binnen de kaders die u stelt.

Wij collecteren de devices of gaan naar de klant toe, beoordelen de toedracht van de schade of het defect, en op basis daarvan bieden we de klant een oplossing op maat. Hierbij kijken we ook naar de huidige nieuw-en dagwaarde en beoordelen we of een reparatie rendabel is. Uiteraard zijn we altijd alert op fraude, onze specialisten zijn hierin getraind.

Onze organisatie is zeer schaalbaar en kan gemakkelijk meegroeien met het aanbod. Wij stellen hoge eisen aan onze schade-afhandelaars en reparateurs en leiden ze zelf op in onze eigen Academy. Op dit moment behandelen wij zo’n 24.000 cases per jaar.

 

Wij zijn SmartPhort. Expert in schadeafhandeling voor (mobiele) elektronische apparatuur.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief