Versnel de overstap naar digitale documentverwerking

Wie is Postex? Postex ondersteunt verzekeraars, volmachtbedrijven, serviceproviders en provinciale intermediairs bij de digitalisering en automatisering van klantcommunicatie. Postex zorgt voor een geïntegreerde en complaint distributie van documenten door middel van haar in-house ontwikkelde cloudplatform. Gecombineerd met branche specifieke functionaliteiten biedt Postex voor iedere klant een oplossing op maat. Dit resulteert in snelle en efficiënte communicatie, kostenverlaging en een grote klanttevredenheid.

Postex in combinatie met ANVA

De koppeling met Postex maakt het mogelijk om vanuit ANVA meerdere PDF documenten eenvoudig gebundeld aan te bieden aan jouw klant(en). Postex zorgt ervoor dat zowel fysieke als digitale communicatie volledig geautomatiseerd, op de juiste wijze en in de bijbehorende huisstijl wordt gedistribueerd. Dit gebeurt geheel op basis van het gevalideerde en actuele voorkeurskanaal van jouw klant(en).

Automatiseer communicatieprocessen

Door klantdata te valideren en te verrijken middels de koppeling met Postex kun jij gepersonaliseerde berichten op het juiste moment en via het juiste communicatiekanaal versturen. Klanten lezen hierdoor eerder jouw correspondentie, betalen sneller en hebben een positieve klantervaring. Postex is inzetbaar voor:

  • Zowel fysieke als digitale communicatie
  • Selfservice acties zoals:
    • Transactiepagina’s met iDEAL-betaalverzoeken
    • Toegangsverlening tot de polisvoorwaardenbibliotheek
    • Toegangsverlening tot een digitale groene kaart
    • Doorverwijzing naar een mijn-omgeving

Tevens biedt Postex diverse mogelijkheden om inzicht te krijgen in het lees- en betaalgedrag van jouw klant(en), digitaliseringsratio’s te volgen, managementinformatie te koppelen met bijvoorbeeld Microsoft PowerBI, documenten digitaal te waarmerken en vervolgacties in te plannen.

 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Postex? Op haar website en in haar brochure vertelt Postex je met plezier meer over hoe jij van de koppeling met ANVA een succes maakt! Liever direct aan de slag? De specialisten van Postex verzorgen graag een vrijblijvende en op maat gemaakte demo, afgestemd op jouw organisatie.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief