Klantcommunicatie via een eigen app

Wie is Assurantie Apps? Digitalisering speelt in de assurantiebranche een grote rol, overal is immers wel een systeem voor. Vaak wordt gedacht dat het proces tot de ontwikkeling van een eigen app lang en intensief is. Assurantie Apps bewijst het tegendeel! Om overzicht te behouden creëert Assurantie Apps een uniforme oplossing. Zo vinden jouw klanten gemakkelijk en snel websites, documenten, formulieren en statussen. Hierdoor vermindert het aantal (telefonische) vragen, waardoor jij tijd over houdt voor andere werkzaamheden.

Vijf redenen voor het inzetten van een eigen app

Het platform van Assurantie Apps is de basis van haar oplossingen en staat in nauwe verbinding met ANVA Hub. Hierdoor wordt de meerwaarde van een eigen app voor jouw klanten nog eens extra versterkt. De onderliggende data wordt namelijk automatisch geïmporteerd in de app, wat jou veel tijd oplevert. Op een simpele, maar doordachte en relevante wijze ontwikkelt het team een app die:

  • Altijd in de huisstijl van jouw kantoor wordt getoond;
  • Gebruiksvriendelijk is in zowel beheer als functionaliteiten;
  • Ingezet kan worden voor het melden van schades en wijzigingen;
  • Mobiele apparaten ondersteunt als PDF-scanner voor documenten;
  • Aandacht trekt van jouw klanten door middel van pushberichten.

Continue groei en doorontwikkeling

De inzet van Assurantie Apps biedt jouw klanten 24/7 en vanaf ieder device toegang tot hun persoonlijke klantmap, met de daarbij horende gegevens en polisvoorwaarden. Ook het realtime ophalen van statussen van (schade)meldingen en beschikbare documenten, zoals de groene kaart, worden via de app mogelijk.

De jarenlange specialisatie en ervaring in de assurantiebranche helpt het team van Assurantie Apps bij haar doorontwikkeling. Gebaseerd op de wensen en input van haar gebruikers staan er nog vele mooie uitbreidingen gepland voor de komende jaren.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Assurantie Apps voor jouw klanten? Op de website van Assurantie Apps lees je meer over de inzet van een app en kun je geheel vrijblijvend een online adviesgesprek of proefperiode aanvragen.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief