Onze werkwijze

Je moet bereid zijn jezelf opnieuw uit te vinden

Al sinds 1975 is ANVA een van de meest toonaangevende leveranciers van softwareoplossingen voor financieel dienstverleners. In 2015 bestonden we dus veertig jaar. Maar hoewel we trots zijn op onze geschiedenis en waar we vandaan komen, kijken we niet achterom, maar vooruit!

Proactieve klantbenadering en optimale service worden steeds belangrijker en vragen erom ondersteund te worden door efficiënte, betrouwbare software en gestandaardiseerde processen. Bovendien veranderen door nieuwe wet- en regelgeving ook de kaders waarbinnen financieel dienstverleners moet opereren.

Voor ANVA is het de kunst om daarbij niet achter de veranderingen aan te lopen, maar ze vroegtijdig te signaleren, het voortouw te nemen, je klanten nauw te betrekken en hen vervolgens te verrassen met robuuste, innovatieve oplossingen waarmee ze worden ontzorgd. Daar hoort ook bij dat je bereid moet zijn om jezelf opnieuw uit te vinden. Door je manier van werken op de schop te nemen, je nieuwe technieken eigen te maken en ervoor te zorgen dat je aangehaakt bent bij de allernieuwste ontwikkelingen.

Meer weten over onze manier van werken?

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons