Webinar ‘UIV: nieuwe impuls voor uniform werken’

De datakwaliteit in het volmachtkanaal verbeteren. Dat is het doel van het project Uniforme Inrichting Volmachtketen (UIV). Sinds de oprichting van dit project in 2019 werkt ANVA nauw samen met branchepartijen en klanten om dit tot een succes te maken.

 

Volg het webinar voor een update

Benieuwd wat er inmiddels allemaal is gerealiseerd op het gebied van UIV? En wat je de komende tijd nog van ons kunt verwachten? Je hoort het tijdens het webinar ‘UIV: nieuwe impuls voor uniform werken’ dat ANVA organiseert speciaal voor haar volmachtklanten.

Overige informatie

Wat:

Webinar ‘Uniforme Inrichting Volmachtketen: nieuwe impuls voor uniform werken’

Wanneer:

Woensdag 5 oktober

Tijd:

13.30 – 14.30 uur

Deelnemen:

Via een link die je enkele dagen voor het webinar van ons ontvangt

Dit kun je verwachten

  • Alex de Ruiter, Programmamanager bij stichting Uniforme Inrichting Volmachtketen praat je bij over het UIV project: wat is de algehele voortgang in de markt, wat zijn de verdere plannen en volgens welke tijdslijnen?
  • Remco Brouwer, Product Owner bij ANVA, neemt je mee in de ontwikkelingen omtrent UIV bij ANVA. Wat is er al gerealiseerd, hoe staat het met de ontwikkeling van uniforme schermen voor particulier en zakelijk, ook in relatie tot de ANVA software.
  • Uiteraard is er ook voldoende tijd voor het beantwoorden van jouw vragen

Meld je nu aan!

In een uur tijd ben je weer helemaal op de hoogte van het UIV project. Meld je daarom snel aan voor deelname. Enkele dagen voor het webinar ontvang je een mail met een deelname link.

We zien je graag 5 oktober!

  • PERSOONLIJKE GEGEVENS

Meer weten?

Meer lezen over Stichting Uniforme Inrichting Volmachtketen?

NVGA & ANVA

Ron Gardenier en Roel van Dijk (voormalig algemeen directeur ANVA) kijken vooruit hoe we gezamenlijk een nieuwe impuls geven aan hoge datakwaliteit in het volmachtkanaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief