Terugblik webinar 'De toekomst van data uitwisseling tussen dienstverlener en consument'

Consumenten en organisaties hebben nu meer dan ooit behoefte aan overzicht. Het dagelijks leven was in september 17,1% duurder dan in dezelfde maand een jaar eerder, blijkt uit cijfers van statistiekbureau CBS. Daarnaast is er EU-regelgeving in de maak die forse impact heeft op datamobiliteit, wat heeft geresulteerd in een voorlopige beleidsvisie van de Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) op datamobiliteit in relatie tot de financiële sector. Dit is voor ANVA de aanleiding om meer prioriteit te geven aan dit onderwerp. We willen graag dat onze klanten blijven voldoen aan wet- en regelgeving maar voelen ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan meer overzicht voor consumenten en ondernemers.

 

Benieuwd hoe je als bedrijf de communicatie met consumenten kunt verbeteren en hen kunt ondersteunen bij hun digitale administratie? Hoe je administratieve bedrijfsprocessen digitaliseert en vereenvoudigt? Zodat je voldoet aan wet- en regelgeving en tegelijkertijd tegemoet komt aan de behoeften van consumenten om hun gegevens centraal en veilig te beheren.

De antwoorden op deze vragen werden gegeven tijdens dit webinar over de ontwikkelingen op het gebied van digitale data- en documenten uitwisseling, dat wij 2 november organiseerden samen met een van onze partners Doccle.

Bekijk het webinar voor een update

Kon je het webinar niet bijwonen of wil je het nog eens rustig nakijken? Bekijk dan de opname van het webinar.

ONDERDELEN VAN HET WEBINAR

Presentatie

Wil je de getoonde slides nog eens bekijken? Bekijk dan de presentatie.

Q&A

Tijdens het webinar zijn in de chat een aantal vragen gesteld. Alle vragen en antwoorden lees je in de Q&A.

Deelnemers pilot gezocht

In het webinar wordt de oproep gedaan voor deelname aan een pilot. Heb je interesse om deel te nemen aan de ANVA-Doccle pilot en wil je ervaren wat het platform voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan het formulier in.

Of wil je graag meer weten over wat Doccle voor jou kan betekenen? Doccle komt graag met je in contact via Contact – Doccle.

Meer weten?

Meer lezen over partners van ANVA?

Partners

Bij ANVA verrijken we onze oplossingen steeds vaker door gebruik te maken van de expertise van partners.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief