Meld je nu aan voor de verschillende partnerwebinars

Onze partners zijn een belangrijk onderdeel van ANVA Hub. Niet alleen ondersteunen we zo ultieme connectiviteit op ANVA Hub, maar doordat partners samenwerken ontstaat er een ecosysteem met optimale werkprocessen voor maximale efficiency. Benieuwd wat de partners precies voor jou kunnen betekenen? Ze vertellen het je graag zelf in de verschillende webinars!

De komende weken staan er verschillende webinars op de planning:

08/04 | 13.30 – 14.00: webinar EMS

EMS handelt met haar Claimsengine bulkschades automatisch af op basis van de polisvoorwaarden van de consument. Dat doen ze voor zowel motorvoertuigen-, inboedel-, mobiele devices-, opstal-, aansprakelijkheids- als reisverzekeringen. Op 8 april komt Luigi van Geest langs, samen met Michael Knaapen van Diverz!, en vertelt je alles over het schadeproces waarbij de behoefte van de consument centraal staat.

22/04 | 13.00 – 13.30: webinar Assurantie Apps

Onder het motto ‘Keep it simple and relevant’ is Concapps de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste app-ontwikkelaars in Nederland. Op haar eigen innovatieve softwareplatform bouwt Concapps, via het Assurantie Apps label, apps in de eigen huisstijl van advieskantoren. Op 22 april brengt Tobias Voesenek je de nieuwste features.

18/05 | 11.00 – 11.30: webinar Postex

Op 18 mei om 11.00 komt Postex digitaal langs voor een webinar. Dankzij de koppeling tussen Postex en ANVA is het mogelijk om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten en tegelijkertijd fors te besparen op porto- en verzendkosten. Bovendien biedt de Postex-koppeling betaalgemak door middel van de iDEAL-betaaloptie. Account Executive van Postex geeft in een half uur alle ins en outs over de partneroplossing. Eva Klouwens van Lukassen en Boer vertelt daarnaast over haar ervaringen met Postex.

Meld je nu aan! 

  • PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • Ik meld me aan voor...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief