Via de ANVA Academy je certificaat behalen

Verhalen uit het klantdomein In veel gesprekken die ik met klanten en partners voer, komt gebrek aan kennis én aan applicatiebeheerders regelmatig als relevant thema naar voren. Door de consolidatie is er veel beweging in de verzekeringsbranche en in de huidige arbeidsmarkt is werven een uitdaging. Kortom: we hebben een uitdaging met elkaar. Daar gaan we uiteraard iets aan doen!

Het antwoord op deze uitdaging is de ANVA Academy. Een academy voor verschillende doelgroepen en met een uitgebreid trainingsaanbod. Op de achtergrond zijn we hier al langer mee bezig en in de eerste maanden van dit jaar gaan we het een boost geven. Om hier de tijd en expertise aan te kunnen geven die het verdient hebben we de hulp van iemand ingeroepen die dit vaker gedaan heeft. Zo gaat Hans Lindhout ons daarbij helpen.

Hans Lindhout heeft andere ICT-bedrijven al geholpen met het opzetten van een succesvolle academy. Om dat ook bij ons te doen zal hij de komende periode contact zoeken met verschillende klanten, waarvan we weten dat de behoefte er is om ANVA kennis uit te breiden en trainingen te volgen. Zo krijgt Hans de vraag of vragen die er binnen deze organisaties heersen duidelijk en kunnen wij ons aanbod daar goed op laten aansluiten. Twijfel je of jullie op de lijst staan? Neem dan contact met mij op.

Vervolgens gaan we aan de slag om de modules verder vorm te geven en het trainingsmateriaal uit te werken. Dit doen we samen met onze consultants en collega’s van Customer Support. Zo garanderen we dat onze eigen inhoudelijke kennis succesvol wordt gecombineerd met Hans’ expertise en ervaring omtrent strategie, opzet en formats van trainingen.

Benieuwd geworden?

Ik kan al wel een tipje van de sluier oplichten. De trainingen worden gemaakt voor nieuwe medewerkers die met de software moeten gaan werken, voor beginnende applicatiebeheerders, voor gevorderden en voor klanten en partners die met API’s aan de slag willen of zelf ook meer kennis willen hebben van de ANVA Software. Voor verschillende doelgroepen dus.

De basis onder alle trainingen is de ANVA Foundation. Hierin leren we je hoe ANVA in elkaar zit, hoe je snel en makkelijk kunt navigeren in onze software en nog veel meer. De training sluiten we af met een certificaat, daarna ben je klaar voor onze vervolgtrainingen. Heb je al veel ANVA kennis? Dan kunnen we gezamenlijk besluiten dat deze basistraining voor jou niet nodig is en dat je direct door kunt naar een vervolgtraining. Hierbij moet je denken aan productinrichting, API’s gebruiken of een gevorderde gebruikerstraining.

Voor de trainingen zijn we al druk bezig met het opzetten van een goede ANVA-omgeving en een leslokaal bij ons in Amersfoort. Zo kun je niet alleen kennis opdoen, maar ook medewerkers van ANVA live ontmoeten en lekker mee-eten in ons bedrijfsrestaurant. Zeker na de grote verbouwing van ons hoofdkantoor, wordt het nuttige en het aangename gecombineerd.

Op onze website is de eerste informatie al beschikbaar, de komende maanden zullen we dit verder aanvullen Houdt deze pagina dus goed in de gaten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief