Thoma Groep live met de ANVA Postex-koppeling

In de achterliggende periode is, in nauwe samenwerking met het pilotkantoor Thoma Groep, de officiële koppeling gerealiseerd tussen ANVA en Postex.

Sinds de ANVA april-release (47.P02) is de gestandaardiseerde Postex-koppeling beschikbaar. Dankzij de koppeling tussen ANVA en Postex kunnen verzekeringskantoren beschikken over volledige en geautomatiseerde ontzorging van de fysieke én digitale verzending van verzekeringsdocumenten, in elke gewenste huisstijl. Ook kan de iDEAL-betaaloptie worden aangeboden vanuit diverse communicatiekanalen. Thoma Groep, gespecialiseerd in financiële dienstverlening en makelaardij, maakt inmiddels naar volle tevredenheid gebruik van de nieuwe koppeling. Als blijk van waardering zijn ANVA en Postex met gebak langsgegaan bij Thoma Groep

Thoma groep

Erik Arendsen, manager marketing en ict Thoma Groep, over de ANVA / Postex-koppeling: “Binnen de Thoma Groep zijn we voortdurend bezig om onze processen te optimaliseren. De keuze voor Postex hebben wij gemaakt vanuit de overtuiging dat klanten eenvoudig en digitaal willen communiceren en betalen. Door de pilot met ANVA en Postex hebben we een bijdrage kunnen leveren aan de totstandkoming van één geïntegreerde oplossing, in plaats van diverse losse oplossingen. De koppeling zorgt voor een toekomstbestendige en goed beheerbare oplossing, waarmee we versneld ‘de digitale transformatie’ van ons verzekeringsbedrijf kunnen vormgeven”.

Erik Arendsen, manager marketing en ict Thoma Groep:

De koppeling zorgt voor een toekomstbestendige en goed beheerbare oplossing, waarmee we versneld ‘de digitale transformatie’ van ons verzekeringsbedrijf kunnen vormgeven”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief