Terugblik VIP Congres '23

Eén dag, ruim 630 bezoekers. Samen, midden in Nederland en met maar één doel: elkaar inspireren vanuit de kracht van innovatie. Het jaarlijkse VIP Congres van de Stichting Contactgroep Automatisering in het AFAS Theater in Leusden was afgelopen 4 juli weer een groot succes!

Na de centrale start door Christine Boland en een (zo schrijft de organisatie) confronterend maar optimistisch relaas door Jan Berndsen van de AFM, verdeelden de bezoekers zich over negen zalen voor diverse kennissessies. 34 service- en softwarebedrijven op het gebied van fin- en insuretech, waaronder ANVA, namen een onderdeel van het programma voor hun rekening. Namens ANVA presenteerden Justin Schlee en Ronald Rongen meerdere inhoudelijke sessies.

Verzekeren oersaai?

Dat zou je zeggen als je kijkt welke innovaties we de afgelopen 100 jaar in onze sector hebben mogen ervaren. Echter zien we dat er de laatste tijd serieuze stappen worden gezet. Digital assets die verzekerd moeten worden, IoT devices die grote hoeveelheden data produceren en niet te vergeten: Ai en ChatGPT. Hoe gaan we om met Broodfondsen, deelscooters, Tesla embedded insurance en andere innovaties in onze sector? Justin nam de bezoekers van zijn presentatie mee in de wondere wereld van innovatie.

Efficiënte en effectieve risicoanalyse

“Hoe gebruik je jouw klantdata optimaal voor een efficiënte en proactieve dienstverlening?” Deze vraag wordt steeds vaker gesteld wanneer Ronald met onze klanten om tafel zit. Gelukkig bieden wij daar, in samenwerking met onze partners, mooie oplossingen voor. Onze uitgebreide koppeling met WeGroup bijvoorbeeld zorgt voor een enorme efficiencyslag. Zo geef je niet alleen jouw dienstverlening een boost, maar bespaar je ook nog eens tot de helft van jouw tijd en voorkom je fouten tijdens het hele proces. Tijdens het VIP congres ’23 liet Ronald samen met Arjuna Bosch (WeGroup) de bezoekers van hun kennissessie ontdekken hoe de technologie van WeGroup naadloos aansluit op een ANVA inrichting.

Bekijk onze terugblik voor een sfeerimpressie

Wij kijken terug op een geweldige en gezellige dag. Goed verzorgd en met een uitstekende sfeer. Tot volgend jaar!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief