ANVA Fest 2017 terugblik

Mooie opkomst, blije gezichten, volle zalen en lekker eten Op 8 november organiseerden wij het eerste ANVA Fest, een open dag waarbij wij zo’n 200 bezoekers in ons eigen kantoor in Amersfoort mochten ontvangen. Die openheid, de gezellige, ongedwongen sfeer en dat gebruikers en het hele ANVA-team elkaar konden ontmoeten en bijpraten maakten het eerste ANVA Fest een succes! Het was een fantastische dag die zeker een vervolg krijgt.

Aftrap

Vanaf 8.30 uur stroomden de eerste bezoekers binnen. Naast een programma van workshops en presentatie konden zij de hele dag door deelnemer aan doorlopende activiteiten of een bezoek brengen aan het partnerplein. Ieder dagdeel werd afgetrapt met een plenaire sessie, waarin algemeen directeur Roel van Dijk de gasten welkom heette en hen bijpraatte over de recente ontwikkelingen binnen ANVA, de markt en m.b.t. tot onze software. Ook maakten de presentatoren van de verschillende workshops van de gelegenheid gebruik om hun workshop te pitchen.

Workshops & presentaties

Gedurende de dag werden er workshops en presentaties georganiseerd over de AVG, backoffice-ontwikkelingen, het waardepropositie-canvas, continuous delivery, demo van onder andere ANVA Rules, ANVA Analytics, Insurance blockchain en een workshop over retrospecitive technieken. De populariteit voor een aantal workshops was zelfs vele malen groter dan de ruimte die we beschikbaar hadden.

Meet & greet

Maar ook buiten het programma om was er genoeg te doen. De Meet & Greet op de Servicedesk werd goed bezocht. Veel klanten vonden het leuk om de medewerkers die zij vaak alleen telefonisch spreken nu eens een keer in het echt te zien en dat was wederzijds. ‘Normaal gesproken heb ik alleen maar contact met jullie als er problemen zijn. Het is goed om elkaar nu eens in deze setting over andere te spreken’, was de reactie van een van de bezoekers. De servicedesk gaf de bezoekers een kijkje in de keuken en zij gaven ook een sneakpreview van het nieuwe systeem voor meldingen wat wij in 2018 in gebruik gaan nemen. De collega’s van de afdeling ICT-services namen de bezoekers mee in de gevaren van het gebruik van WiFi en dan met name openbare WiFi hotspots. Aan de hand van live voorbeelden toonden zij de (on)veiligheid van mobiele apparaten en veelgebruikte apps aan en doormiddel van ‘white hat hacken’ lieten zij dit de bezoekers ook zelf ervaren (lees meer). Op de afdeling Software development konden gebruikers onder andere zien hoe wij dagelijks de software automatisch testen en bij de afdelingen Sales en Projects konden de bezoekers zelf aan de slag met ANVA Rules en ANVA Analytics.

Inspirerende ontmoetingen

Daarnaast was ons partnerplein dé plek om kennis te maken met ANVA’s partners. Nieuwe partners zoals Panas, Postex, Newest Industry en Missing Piece waren vertegenwoordigd, maar ook de partners waarmee wij al langer samenwerken, zoals Aplaza, DDI en Grijpma AsG. Verder konden bezoekers op verschillende momenten deelnemer aan de live-talkshow van Zomaargasten, waarbij cabaretiers Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn nietsvermoedende bezoekers interviewden over hun dromen en ambities.

Kon u er niet bij zijn? Via onderstaande button kunt u de foto’s terugkijken en kom de volgende keer zeker langs! Er komt ongetwijfeld een vervolg op het ANVA Fest (vermoedelijk in het voorjaar van 2019).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief