Terugblik ANVA Fest 2019

Een geslaagde, inspirerende dag! Op 17 april organiseerden wij een succesvol ANVA Fest. Zo’n 300 bezoekers mochten wij ons eigen kantoor in Amersfoort verwelkomen. Zoals in 2017 was het ook deze keer weer een inspirerende en gezellige dag. In een ongedwongen sfeer konden de bezoekers ons team ontmoeten, met hen bijpraten en interessante sessies van onze partners en over onze eigen oplossingen bijwonen.

Lancering ANVA Hub

Vanaf 8.30 uur stroomden de eerste bezoekers binnen. Naast een programma van workshops en presentatie konden zij de hele dag door deelnemer aan doorlopende activiteiten of een bezoek brengen aan het partnerplein en ons nieuwe Safebayplein. Ieder dagdeel werd door Roel van Dijk en Daan van der Lugt afgetrapt met een plenaire sessie, waarin zij de gasten verwelkomden. Justin Schlee nam het stokje over en lanceerde onze nieuwste trots, ANVA Hub. Heb je dit gemist en ben je nieuwsgierig naar ANVA Hub? Justin Schlee presenteert het nog een keer tijdens het webinar over ANVA Hub op 13 juni aanstaande.

Workshops & presentaties

Gedurende de dag werden er workshops en presentaties georganiseerd, waarbij we diepen inzoomden op de architectuur van ANVA hub en de userinterface. Daarnaast waren er sessies over ANVA Rules, ANVA Analytics, ANVA Postbus, ANVA Backoffice, maar ook onderwerpen als de cloud, security, ontstressen voor volmachtkantoren, verzekeren 3.0 en productrationalisatie passeerden de revue. Nieuw dit jaar was dat een aantal van onze partners ook drukbezochte sessies verzorgden. Postex, DDi, CED, Infofolio, maar ook Safebaypartners Eerstestap, Xurux en Blueriq, verzorgen sessies.

Petje af

Maar ook buiten het programma om was er genoeg te doen. Zo waren er diverse demo’s van nieuwe ontwikkelingen in de Backoffice en natuurlijk van onze oplossingen zoals ANVA Rules, Hub en Analytics, maar ook de consultants lieten de mogelijkheden van onze oplossingen zien. De servicedesk organiseerde een Petje op Petje af-kennisquiz en een aantal klanten gingen de uitdaging aan in de pop-up escaperoom. De winnaars van een dag gratis consultancy die samen met onze consultants als eerste te ontsnapten worden deze week gebeld.

Netwerken op het partnerplein

Op ons partnerplein werd volop genetwerkt. Onze partners Panas, Infofolio, CED, Postex, DDi, FinConnect en Missing Piece presenteerde op het partnerplein hoe oplossingen in combinatie met ANVA Hub ultieme connectiviteit bieden. Daarnaast presenteren ons Safebaypartners Eerstestap, Xurux en Blueriq de mogelijkheden van het Safebaycollectief. Het was voor hen een geslaagd event en wij zijn er trots op dat wij onze partners op deze manier met onze klanten in contact kunnen brengen.

Inspirerende ontmoetingen

Voor ons hele team was het ANVA Fest een inspirerende dag. We vonden het ontzettend fijn én leerzaam om onze klanten op deze manier te leren kennen en het gesprek aan te gaan over de uitdagingen. Ook de reacties van de bezoekers waren zeer positief. Wij kijken terug op een geslaagd event en hopen iedereen volgende keer weer te mogen ontmoeten!

Was je erbij? Dan zijn we benieuwd naar je ervaringen! Laat je het ons weten via het korte feedbackformulier?
Was je er niet bij en wil je weten wat je hebt gemist? Bekijk de foto’s en meld je aan voor het webinar over ANVA Hub op 13 juni a.s

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief