Reaal en ANVA ondertekenen unieke samenwerkingsovereenkomst

Reaal en ANVA zijn een unieke samenwerking aangegaan om gevolmachtigden van Reaal en klanten van ANVA nog beter te kunnen ondersteunen bij het beheer van hun verzekeringsproducten in ANVA Rules.

In de samenwerkingsovereenkomst is onder andere afgesproken dat Reaal ANVA actief gaat informeren over wijzigingen van bestaande producten of de introductie van nieuwe producten. Daarnaast gaat Reaal de door ANVA ingerichte producten ook zelf testen. Na een succesvolle test geeft Reaal een officieel certificaat van goedkeuring af.

Gevolmachtigden die via ANVA Rules Reaal verzekeringen sluiten weten door dit certificaat dat het product up-to-date is en voldoet aan de specificaties van Reaal. Naast dat dit helpt aan het voldoen van de eisen van een volmachtgever betekent dit voor kantoren ook een enorme tijdwinst en kostenbesparing, omdat het inrichten van producten in ANVA Backoffice verleden tijd is. Reaal weet door deze samenwerking dat producten altijd gesloten worden volgens de juiste voorwaarden en acceptatiecriteria en dat risico’s voldoende afgedekt worden.

Volgens Roel van Dijk (algemeen directeur bij ANVA) past deze samenwerking precies in de koers die ANVA heeft ingezet: ‘We vinden het belangrijk om binnen de gehele verzekeringsketen de samenwerking op te zoeken om gezamenlijk met partners uitdagingen te overwinnen en het werk van onze klanten makkelijker maken. Deze unieke samenwerking met Reaal is een hele mooie stap om dit te doen voor klanten van ANVA Rules, en zeker niet de laatste. De samenwerkingsovereenkomst met de volgende aanbieder staat al klaar.’

Meer weten over ANVA Rules?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief