Nieuws

Nieuwe kijk op data

18
February
2022

Een jaar geleden veranderde de blik van ANVA op haar omgang met datamodellen. De business intelligence (BI) oplossing waar ANVA Analytics tot dat moment op draaide, bracht voor deze hernieuwde visie echter te grote uitdagingen met zich mee. De gewenste omkeer van een eenzijdig datamodel naar een open model met API-koppelingen bleek HippoLine te kunnen realiseren. Thierry van Ekeren, lead architect bij ANVA, en Mirjam van Kooten, eigenaar van HippoLine, startten een intensief samenwerkingstraject voor de ontwikkeling van het HippoLine Insurance Platform (HIP).

Bedrijfsondersteuning en -aansturing

De managementinformatie en inzichten die vanuit HIP opgehaald kunnen worden, dienen als ondersteuning in de aansturing van een assurantiekantoor. Met HIP kun je snelle controles uitvoeren, maar bovenal helpt het je bij je sales, facturatie en portefeuillesamenstelling. Van het controleren of de actuele voorwaarden wel geplaatst zijn tot inzage in onjuiste boekingen. Van een proactieve benadering rondom een nieuw verzekeringsproduct tot een
geruststellende risicospreiding. Het lijken wellicht kleine aandachtspunten, maar juist hier zitten hele cruciale verdiensten die met HIP met een druk op de knop beschikbaar zijn. Bovendien helpt HIP je jouw werk efficiënter en leuker in te richten, door klantgericht de juiste producten te verkopen en tegelijkertijd aan de zorgplicht te voldoen.

Mirjam: “HIP is toegankelijk via ANVA Hub en biedt in de basis al vele mooie opties. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot maatwerk én kunnen wij overweg met vrije labels. Dat maakt de inzet van HIP ook voor grote(re) assurantiekantoren met een eigen datawarehouse strategie interessant”.

Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met