Jessica Niewierra toegetreden tot Raad van Commissarissen

Op 11 mei 2021 is Jessica Niewierra toegetreden tot de Raad van Commissarissen van ANVA. Ze volgt hiermee Wim Heeres op. Jessica Niewierra heeft jarenlange ervaring en veel kennis van digitalisering, klantcontact en datagedreven oplossingen.

Jessica werkt graag op het snijvlak van klantdenken en ICT-oplossingen. Ze heeft meerdere managementfuncties bekleed bij verschillende onderdelen van ABN AMRO en haar rechtsvoorgangers en op dit moment werkt zij als Managing Director Contact Center van ABN AMRO waarbij ze digitaal en bemenst contact combineert. Ze is tevens lid van het Management Team Retail Banking van ABN AMRO. Daarnaast heeft zij ruime ervaring opgedaan in diverse toezichthoudende functies en geeft ze regelmatig gastcolleges bij Nyenrode business universiteit.

De brede kennis en ervaring die Jessica Niewierra heeft opgedaan in verschillende organisatieonderdelen en dan met name op het gebied van digitalisering en klantbediening maken haar een waardevol nieuw lid voor de Raad van Commissarissen van ANVA. We kijken uit naar de nieuwe samenwerking.

Daarnaast danken we Wim Heeres voor zijn waardevolle bijdrage de afgelopen 6 jaar. De RvC van ANVA bestaat nu uit Coen van Ham (voorzitter), Jelle Hüner en Jessica Niewierra.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief