Het nieuwe schrijversteam van ANVAOm je zo goed mogelijk te helpen hebben we verschillende online supportmogelijkheden, zoals de online Help, de interactieve rondleidingen (Walkthroughs) op ANVA Hub en de Kennisbank. Begin dit jaar is ons nieuwe team van Technisch schrijvers aan de slag gegaan om deze online support verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Het ANVA-schrijversteam bestaat uit Ellen, Maurice en Karen. Met Ellen heb je misschien al eerder contact gehad via de servicedesk, zij is sinds januari 2021 bezig met het up-to-date houden en aanvullen van bestaande informatie. Maurice houdt zich voornamelijk bezig met de Walkthroughs voor ANVA Hub. Ze worden hierin ondersteund door Karen.

Er staan inmiddels 130 kennisbankkaarten met veelgestelde vragen online in onze kennisbank om je te ondersteunen. Naast de online help voor ANVA Backoffice, zijn ook een groot aantal walkthroughs op ANVA Hub beschikbaar om je door de software te leiden. Daarnaast is het schrijversteam voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe manieren om informatie nog toegankelijker te maken en zijn er verschillende instructievideo’s gemaakt, zoals uitval verwerken’ en ‘digitaal paspoort vernieuwen’ gemaakt. Ons schrijversteam heeft nog vele andere nieuwe ideeën die nu nog in ontwikkeling zijn, maar die je binnenkort vast voorbij ziet komen.   

Heb je aanpassingen of suggesties voor het schrijversteam? Ga naar support.anva.nl, kies Overig en vervolgens Suggestie ANVA Help, Suggestie Walkthrough of Suggestie kennisbankkaartDan gaan wij voor je aan de slag.  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief