Finly en ANVA tekenen partnership

Het partnerlandschap van ANVA is uitgebreid met Finly als nieuwste aanwinst. We zijn heel blij met deze samenwerking, waarmee wij gezamenlijke klanten meer werk uit handen kunnen nemen bij risicomanagement voor hun relaties. We vertellen je er graag meer over.

Wat is Finly?

Finly is dé oplossing voor de perfecte ‘klantcontactreis’. Ze ondersteunen jou voor, tijdens en na een advies- en/of verkoopgesprek om zowel voor de klant als de adviseur het maximale uit het gesprek te halen. Finly heeft onder andere oplossingen voor risicomanagement (zakelijk en particulier), AOV advies en ORV advies.

‘ANVA is blij dat het ecosysteem met partners nu is uitgebreid met Finly. Dankzij de koppeling met ANVA kunnen onze gezamenlijke klanten nog efficiënter en effectiever risicomanagement uitvoeren voor hun relaties. Finly verwelkomen wij dan ook graag als partner!’ – Max Mouwen (CEO ANVA)

Wat doet Finly in combinatie met ANVA?

Door de samenwerking tussen ANVA en Finly kunnen onze gezamenlijke klanten efficiënt risicomanagement uitvoeren. De koppeling tussen beide systemen zorgt ervoor dat de risico-inventarisatie automatisch gevuld wordt met klantgegevens (o.a. NAW, mailadres, telefoonnummer etc.), relatiegegevens (partner, kinderen) én productgegevens. Ook worden zowel het adviesrapport als eventuele actiepunten vanuit Finly naar Anva teruggeschreven.

De koppeling zorgt ervoor dat jij veel tijd bespaart wanneer je met beide systemen werkt. Het vermoeiende dubbele overtypen wordt overtollig en adviseurs kunnen de focus leggen op waar zij goed in zijn: adviseren.

‘ANVAis een belangrijke partij in de intermediaire wereld. Om klanten echt goed te kunnen helpen zijn koppelingen van groot belang en dit partnership met ANVA is voor onze gezamenlijke klanten een belangrijke stap.’ – Joost Heijligers, Finly

Meer informatie?

Nieuwsgierig wat de oplossingen van Finly voor jou kunnen betekenen? Bekijk de website van Finly voor meer informatie.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief