FinConnect is jarig en trakteert!

Het is reden voor een feestje; al 5 jaar lang levert FinConnect laagdrempelige oplossingen voor het digitaliseren van de communicatie tussen assurantiekantoor en eindklant. Dat vieren ze met een hele mooie aanbieding!

Met de module Slimme Formulieren levert FinConnect een panklare oplossing voor digitale formulieren. Van schadeformulier tot SEPA-machtiging, van UBO-formulier tot digitaal offerteformulier en van autorisatieverklaring tot waardemeters. De installatie van FinConnect is snel en eenvoudig te realiseren, binnen een paar uur ben je live met de standaardformulieren en kun je starten met snelle en gebruiksvriendelijke communicatie tussen jou en je klanten. Je hoeft hiervoor zelf helemaal niets te doen. Wij laten je graag vrijblijvend kennis maken met de uitgebreide mogelijkheden van FinConnect.

Feestelijke actie

  • Gratis proefperiode van 3 maanden voor de standaardformulieren
  • 50% korting op de eenmalige installatiekosten van € 600,- (incl. 2 uur consultancy)
  • Vaste jaarlijkse kosten voor de basismodule Slimme Formulieren: € 1.500,-
  • Een lekkere slagroomtaart voor u en uw personeel

De proefperiode is geheel vrijblijvend. Je bepaalt daarna zelf of je doorgaat met FinConnect. Ga je niet door, dan berekenen wij geen kosten. Waarom zou je het niet proberen? Vul hieronder het formulier voor de gratis proefperiode. Let op: deze actie geldt t/m 30 april 2020

Doe mee aan de actie!

  • PERSOONLIJKE GEGEVENS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief