DAS en ANVA slaan de handen ineen

DAS en ANVA gaan samenwerken om de inrichting van DAS-producten in ANVA Rules te optimaliseren. DAS is hiermee de tweede aanbieder die hun eigen producten in de software van ANVA gaat testen op de juistheid hiervan.

DAS en ANVA zijn vandaag een samenwerking aangegaan om ervoor te zorgen dat DAS-producten in ANVA Rules op de juiste wijze worden ingericht. Naast afstemming over nieuwe en gewijzigde producten, gaat DAS de producten zelf testen. Hiermee hebben klanten van ANVA Rules de zekerheid dat DAS producten up-to-date zijn en dus zijn voorzien van de juiste en actuele acceptatiecriteria en voorwaarden. Na het succesvol testen geeft DAS een certificaat van goedkeuring af, welke te zien is in ANVA Rules. DAS is naast Reaal de tweede aanbieder die met ANVA hierover afspraken heeft gemaakt.

‘Het is erg mooi om te zien dat we door de afspraken met aanbieders onze klanten nog meer waarde kunnen bieden’, aldus Remco Brouwer (product owner bij ANVA). ‘Ondanks dat we bij ANVA een team hebben dat zich 100% inzet voor de analyse en inrichting van verzekeringsproducten, is de samenwerking met aanbieders belangrijk om volmachten een tool in handen te kunnen geven waarmee ze de kwaliteit van hun data kunnen waarborgen.’

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief