Nieuws

ANVA verwelkomt drie nieuwe ambassadeurs in Cariben

15
August
2023

ANVA Ambassadeurs verrijken onze producten. Zij steken tijd en energie in onze nauwe samenwerking om een nieuwe functionaliteit te ontwikkelen of onze software te verbeteren. Wij zijn trots op dit commitment en blij dat we drie nieuwe relaties (CG United, MCIS en Aruba Bank) in het zonnetje mogen zetten. Wij belonen deze betrokken klanten graag met het ambassadeurschap.

ANVA Klantendagen op Curaçao en Aruba

In samenwerking met onze partner ISC 2.0 organiseerden wij dit voorjaar de ANVA klantendagen op Curaçao en Aruba. Tijdens deze dagen stonden verbinding en inspiratie centraal. We praatte onze relaties in de Cariben bij over onze hernieuwde visie, deelden onze aanpassingen binnen het klantdomein en bespraken de technische productontwikkeling van zowel ANVA 4/5 als nieuwkomer ANVA 6. Tegelijkertijd benutte we dit moment om drie van onze relaties te benoemen tot ANVA Ambassadeur.

Daan van der Lugt, CCO bij ANVA: “Bij ANVA belonen we onze relaties graag met het ambassadeurschap wanneer ze met een innovatieve functionaliteit voor onze software komen, die we na realisatie opnemen als standaard ANVA product. Om hun idee uit te werken, vragen we onze klant intensief met ons samen te werken. Zowel tijdens het ontwerp, de ontwikkeling, als in de testfase en bij de in productie name als launching customer. Met die actieve samenwerking zijn wij keer op keer weer blij”.

CG United bedacht nieuwe XML-koppeling met Qanoa extranet

CG United is één van de grootste schadeverzekeraars in de Cariben. Zij beschikt over meerdere kantoren verdeeld over 22 eilandgebieden. Sinds 2001 is CG United actief in de Cariben. In samenwerking met ANVA ontwikkelden zij een nieuwe XML-koppeling met het Qanoa extranet.

MCIS ontwikkelde in samenwerking met ANVA gebruikersprofielen

MCIS, de verzekeringsmakelaar van MCB Bank in de Cariben, stuurde ons haar wens om gebruikersprofielen toe. Deze profielen zorgen voor een overzichtelijk user management, waaraan niet alleen personen maar ook rollen of functies te koppelen zijn. De ontwikkelde gebruikersprofielen zorgen ervoor dat ANVA klanten in staat zijn om wijzigingen door te voeren bij meerdere personen tegelijkertijd, wat bijdraagt aan de compliancy van gebruikersrechten.

Aruba Bank wenste automatische saldering en elektronische dagafschriften

Aruba Bank is een toonaangevende bankinstelling op Aruba die een breed scala aan financiële diensten en producten aanbiedt. Zij bedient zowel particuliere als zakelijke klanten en streeft ernaar om betrouwbare en innovatieve oplossingen te bieden die inspelen op de behoeften van haar klanten. Om voor de Arubabank een flinke tijdsbesparing te realiseren werkten wij twee van haar wensen uit: automatisch salderen en elektronische dagafschriften.

Drie geslaagde ontwikkelingen

Insurance Software & Consultancy (ISC 2.0) is de officiële vertegenwoordiger van ANVA in het Caribisch gebied. ISC 2.0 helpt verzekeringsmaatschappijen op de Caribische eilanden om hun kernactiviteiten te verbeteren door gebruik te maken van de kracht van ANVA’s technologie. Zij maakt de vertaalslag van onze Nederlandse softwareoplossing naar een oplossing die ook buiten de landsgrenzen gebruikt kan worden. Daarnaast biedt ISC 2.0 een uitgebreide ondersteuning op het gebied van implementatie en beheer van oplossingen die met ANVA gekoppeld kunnen worden.

Rob Grijpma, consultant bij ISC 2.0, blikt tevreden terug op de samenwerkingen. Hij vertelt: “De implementaties van de verschillende oplossingen bij ANVA klanten op de Cariben verliep goed. Soms was er een (security) hobbel of obstakel die we even over moesten, maar altijd wisten we samen een oplossing te vinden. Ook externe developers van bijvoorbeeld Qanoa schoten te hulp. Inmiddels zijn de oplossingen alle drie al breed ingezet bij diverse kantoren. Zowel op de Cariben, als in Nederland”.

Meer weten?
Neem contact met ons op
Neem contact op met