ANVA uitgedaagd voor deelname aan Klantcontact Quiz

Al jaren zijn wij bezig onze service te verbeteren en processen efficiënter te maken. Enorm gaaf vinden wij het dan ook dat wij uitgedaagd zijn om mee te doen aan de Klantcontact Quiz.

De Klantcontact Quiz is een gratis (online) kennisevent voor klantcontact organisaties, waarbij medewerkers op basis van een spelelement worden getoetst en getraind op klantcontact vaardigheden. Een hele mooie en leuke manier om te meten waar wij staan. Naomi vertelt je er graag meer over.

 

Hoe werkt de Klantcontact Quiz?

De Quiz wordt gehouden op donderdag 29 september. Deze dag zal het Quiz platform tussen 09:00 en 21:00 worden opengesteld. Binnen dit tijdslot dient het ANVA team in te loggen en de quiz te maken. De quiz bestaat uit verschillende thema’s en onderliggende leerdoelen en duurt ongeveer een uurtje.

Bij aanvang van de quiz wordt iedere deelnemer getoetst op zijn algemene kennis van de sector generieke klantcontact vaardigheden. Vervolgens wordt iedere deelnemer getraind op deze vaardigheden en wordt de quiz wederom afgesloten met een kennistoets.

Award uitreiking

Op vrijdag 30 september tussen 20:00 en 20:30 uur worden de winnaars van de Klantcontact Quiz bekend gemaakt tijden de Klantcontact Quiz Award uitreiking! Om tot de uiteindelijk winnaars te komen wordt naar de hoogst gehaalde score van de eindtoets in combinatie met de kortste quiztijd en/of grootste leercurve gekeken. We kijken er enorm naar uit om deel te nemen en hopen natuurlijk op een mooie podiumplaats!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief