ANVA partnerupdate

Bij ANVA verrijken we onze oplossingen steeds vaker door gebruik te maken van de expertise van onze partners. Geregeld delen we al nieuws vanuit ons partnerlandschap. Een bundeling van alle ontwikkelingen miste nog. Daarom starten we vanaf nu met een partnerupdate. Zo zie jij in één oogopslag wat er de afgelopen tijd in ons partnerland is veranderd.

Nieuwe partner: WeGroup

Afgelopen week mochten we een nieuwe partner verwelkomen: WeGroup. WeGroup is een data-gedreven adviesplatform dat het inventariseren en adviseren van risico’s en behoeften eenvoudig en efficiënt maakt voor intermediairs, volmacht bedrijven en verzekeraars. Het online distributie platform van WeGroup helpt hen om op een digitale of hybride manier advies te verlenen en op te volgen.

Ronald Rongen, partnermanager bij ANVA: “De toevoeging van WeGroup aan ons partnerlandschap is een hele mooie voor ANVA klanten die (ook) actief zijn binnen de zakelijke markt. WeGroup ontwikkelt in een hoog tempo. Zo zijn het afgelopen jaar tientallen nieuwe functies uitgebracht, waaronder de onlangs gepresenteerde risicoscan voor zakelijke klanten. Naast onze partner Finly kunnen ANVA klanten nu dus ook kiezen voor WeGroup als zij behoefte hebben aan een oplossing voor risicomanagement”.

Vanuit zijn rol als strategisch directeur sprak Justin Schlee met Arjuna Bosch, countrymanager Nederland bij WeGroup, over de reis naar de cloud en innoveren als marktleider.

HIP viert haar éénjarige bestaan én introduceert drie nieuwe apps

Onlangs was het feest bij HippoLine! Het HIP (HippoLine Insurance Platform) vierde namelijk haar eerste verjaardag. HIP is een online omgeving speciaal ontwikkeld voor ANVA gebruikers. In deze online BI-omgeving draaien tientallen apps die intermediairs of serviceproviders inzicht geven in processen, resultaten, commerciële kansen en risico’s. Het afgelopen jaar is het HIP enorm gegroeid. Onlangs zijn er bovendien nog drie nieuwe apps aan het platform toegevoegd: Limietencontrole, ANVA labels en Polismutaties.

SVC aangesloten als ANVA ambassadeur Exact Online 2.0 koppeling

Onze kennispartner SVC Groep is de afgelopen periode, samen met onze ambassadeur verzekeringskantoren Centraal Volmacht Bedrijf en Geerts Adviesgroep, nauw betrokken geweest bij de pilot voor Exact Online 2.0. Door hen is gevalideerd of de nieuwe koppeling naar tevredenheid en behoren werkt.

“We waarderen de inzet en feedback van SVC enorm en zijn erg blij dat ze, nu de pilot is afgerond, hun betrokkenheid verder willen uitdragen als ambassadeur van de Exact Online koppeling. De komende tijd zal SVC ons blijven ondersteunen bij de uitrol van deze koppeling voor onze klanten”, aldus Ronald.

De Exact Online koppeling levert een aantal grote verbeteringen op voor ANVA gebruikers. Zo is bijvoorbeeld het uploaden van gegevens en saldi controle geïntegreerd in één proces, waardoor mogelijke verschillen direct geconstateerd kunnen worden.

ANVA gebruikers plukken de vruchten van samenwerking met Finly

Sinds een aantal maanden is ook Finly aangesloten als partner van ANVA. De afgelopen tijd hebben veel ANVA gebruikers hier al voordeel uit gehaald. Doordat er geen dubbele data invoer meer nodig is, behalen zij dagelijks een enorme tijdwinst. Alle klant- en productgegevens vanuit ANVA worden automatisch in Finly ingeladen, waardoor er vanuit een compleet klantbeeld een goede risicoanalyse gemaakt kan worden.

Ronald: “We zijn blij met de eenvoudige en snelle adoptie onder adviseurs. Ongeacht hoe je werkt: de gewijzigde gegevens, het adviesrapport en de actiepunten komen allemaal in ANVA terecht. Daarmee is de cirkel rond!”.

Vooruitblik: ANVA webinar in samenwerking met Doccle

Naast een terugblik en het delen van successen kijken we ook graag vooruit. Op woensdag 2 november 2022 organiseren wij samen met onze nieuwe partner Doccle een webinar speciaal voor ANVA gebruikers: ‘De toekomst van data uitwisseling tussen dienstverlener en consument’. Doccle is een community gedreven en sector overstijgend digitaal consumentenplatform, waarmee jouw klant zijn of haar administratie kan vereenvoudigen. Doccle is in 2014 opgericht in België en inmiddels een groot succes. Ruim 2,5 miljoen consumenten maken al gebruik van Doccle!

Tijdens het webinar kom je alles te weten over de ontwikkelingen op het gebied van data uitwisseling en zie je in een live demo hoe Doccle werkt. Dat wil je toch niet missen? Tussen 14.00 en 15.00 uur praten Justin Schlee (ANVA) en Otto Lagemaat (Doccle) je graag bij. Uiteraard is er ook voldoende tijd voor het beantwoorden van jouw vragen. Meld je dus nog gauw aan!

Zo, dat was ‘m dan. Een eerste, maar ook flinke update vanuit ons partnerlandschap. Ben jij partner van ANVA en heb je nieuws dat je graag in onze volgende partnerupdate wilt delen? Laat het ons dan weten! Je kunt contact opnemen met Ronald Rongen via r.rongen@anva.nl of via 033 479 8200.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief