ANVA magazine november 2021

Wanneer verandering vaststaat, is het de kunst om mee te bewegen Het nieuwe ANVA-magazine staat voor je klaar! Dit keer staat het magazine volledig in het teken van verandering. We starten met het laatste voorwoord van Roel van Dijk en worden door Justin Schlee bijgepraat hoe ANVA inspeelt op alle interne en externe veranderingen.

Verderop in het magazine nemen Doniek Franken en Masha Verhoeven ons mee in de ontwikkeling rondom ANVA Hub voor adviseurs, blikt Adfiz directeur Enno Wiertsema terug op de afgelopen wonderlijke periode, gaan we op bezoek bij Munsterhuis Verzekeringen en spreken we Manon Borsboom en Remco Brouwer over de intensieve samenwerking tussen ANVA en AWI.

Verandering betekent binnen ANVA ook een technologische shift. Daarom doken we voor dit magazine dieper in onze optimale API-strategie, zaten we om tafel met onze samenwerkingspartner en dataliefhebber HippoLine en spreken we Saskia Braakman over het designproces van ANVA Hub. Maar… hét startpunt van verandering begint nog altijd bij jezelf. Om al onze veranderingen kracht bij te zetten vroegen we Daan van der Lugt en Ronald Roos uitgebreid naar onze vernieuwde werkwijze.

Wil jij het ANVA magazine per post ontvangen? Vraag hem dan hier aan!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief