ANVA en AWI de samenwerking

De samenwerking tussen ANVA en AWI gaat volop verder, en daar is ook alle reden voor. We hebben 2022 afgesloten met meer dan 15 partners, waarvoor we Product Engines hebben mogen ontwikkelen. In slechts een jaar tijd hebben we bovendien al meer dan 2 miljoen aanmeldingen op onze engines gegenereerd!

Ondanks deze mooie groei merken we dat er nog regelmatig vragen zijn over wat Product Engines nou precies zijn en wat de bijbehorende dienstverlening is.

Met Insurance Product Content maken wij product engines voor de verzekeringsbranche op basis van de protocollen en standaarden die de markt stelt en helpen we onze opdrachtgevers de time to market zo kort mogelijk te houden.

Vragen als wat doet IPC dan precies?, wat is een Product Engine?, waarin verschilt een rekenbox van een Product Engine? en wat betekent dit dan voor mij? worden geregeld gesteld. Om antwoord te kunnen geven op zoveel mogelijk van deze vragen, introduceren wij samen met AWI een nieuwe website: www.productengines.nl.

Op deze website staat alle informatie over de services en diensten die wij samen met AWI leveren. Ook vind je hier terug waarvoor de IPC Product Engines ingezet kunnen worden. Denk hierbij aan:

  • Centrale vastlegging van tarief- en acceptatieregels;
  • Versiebeheer om alle ‘historische’ tarieven beschikbaar te stellen;
  • De mogelijkheid tot inzage en het beheren van eigen engines.

Randvoorwaarde

Onze oplossingen zijn gebaseerd op de SIVI standaarden en houden rekening met UIV en AFD definities. Alle tarieven, acceptatieregels, clausules en voorwaarden zijn beschikbaar voor alle front- en backend applicaties in de volmachtenketen. Ook de security eisen, hosting en certificering zijn geregeld en gecontroleerd.

Meer informatie?

Mocht je meer informatie willen of vragen hebben over de IPC Product Engines, dan kan je contact opnemen met

ANVA: Remco Brouwer via r.brouwer@anva.nl

AWI: Joost Roex via joost.roex@awisoftware.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief