Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van ANVA 6. Klanten die zijn aangehaakt reageren enthousiast en stellen steeds meer vragen. De meest gestelde vraag die wij tot nu toe hebben ontvangen is: wat kan ik nu al doen om straks met minimale inspanning over te gaan naar ANVA 6? Een hele belangrijke stap in dit proces is het opschonen van de vrije labels, in deze blog vertel ik daar meer over.
2. Duik in de data en maak een plan
Hoeveel vrije labels zijn er op relatie-, pakket- en polisniveau aanwezig in jouw ANVA omgeving? En hoeveel zijn er daadwerkelijk in gebruik? Zijn dit labels waar geen standaard voor is, of zijn die er inmiddels wel? Onze consultancy experts helpen graag om een plan te maken voor het opschonen van jouw bestaande, vrije labels.
3. Haal afwijkende koppelingen in het pad BOAF weg
In het pad BOAF staan AFD-labels. Deze worden met een standaardkoppeling uitgeleverd, al is hier de afgelopen jaren regelmatig vanaf geweken. De eerste klanten zijn we hier vanuit consultancy al bij aan helpen. Heb je ook interesse? Laat het ons dan weten.
Samenvattend adviseer ik je om te stoppen met het aanmaken van vrije labels en met bovenstaande stappen te zorgen voor inzicht en een plan om de huidige vrije labels op te schonen.
Het terugbrengen van vrije labels is veel werk. Afhankelijk van de inrichting en het type label vraagt het goed instellen al gauw een half uur tot soms zelfs een hele dag per label. Wij adviseren je dan ook om er dit jaar mee te beginnen. We hebben tools in ons dataplatform beschikbaar waarmee onze consultants snel inzicht kunnen bieden in jouw labelgebruik. We bieden je graag de helpende hand met één van onze experts. Zo brengen we samen het aantal vrije labels terug naar een minimum, zodat je straks sneller migreert naar ANVA 6 en alle nieuwe functionaliteiten maximaal kunt gebruiken.