Premiebepalende kenmerken met één druk op de knop beschikbaar tijdens offreren

De Adresscan webservice van Infofolio is geïntegreerd in de software van ANVA. ANVA Rules is de eerste oplossing van ons die gebruikmaakt van deze integratie. Dankzij deze koppeling zijn noodzakelijke premiebepalende kenmerken, waaronder herbouw- en inboedelwaarden uit de Adresscan webservice met één druk op de knop beschikbaar. Deze gegevens kunnen in ANVA Rules gebruikt worden voor het snel en gemakkelijk offreren, vergelijken en accepteren van verzekeringsproducten. In de toekomst gaan ook andere ANVA functionaliteiten gebruik maken van de koppeling met Infofolio voor bijvoorbeeld prolongatie.

Automatiseren wat automatisch kan

Infofolio biedt actuele en betrouwbare herbouw- en inboedelwaarden van alle woningen in Nederland. De Adresscan webservice levert deze waarden inclusief opstalkenmerken op individueel adresniveau. In de verzekeringsbranche worden de diensten van Infofolio breed toegepast als ondersteuning bij het offreren, vergelijken en accepteren van verzekeringsoffertes en polissen. ANVA Rules, ondersteunt hetzelfde proces. Flexibiliteit, snelheid en optimale procesondersteuning zijn belangrijke kenmerken van ANVA Rules. Zo min mogelijk dubbele invoer en automatiseren wat automatisch kan. De integratie van de Adresscan webservice is daarom een hele mooie aanvulling.

Portefeuille analyse en managementrapportage

Naast de Adresscan webservice die in ANVA Rules wordt gebruikt, biedt Infofolio ook de Adresscan 360 managementmonitor. De Adresscan 360 managementmonitor is een online dashboard waarin je in één oogopslag direct ziet hoe je portefeuille ervoor staat (resultaat), welke risico’s je portefeuille bevat en hoe je klantengroep is samengesteld. Vervolgens kun je aan de hand van selecties van object- en klantkenmerken verdere analyses uitvoeren en hier gericht acties op ondernemen. In het voorjaar van 2019 is de ‘Adresscan 360 Export’ functie beschikbaar voor ANVA Backoffice. Hiermee kan je volledig geautomatiseerd een exportbestand maken van je polisadministratie. Dit bestand wordt in de Adresscan 360 managementmonitor van Infofolio ingelezen voor de geavanceerde portefeuille analyse en actuele managementrapportage.

Interesse in deze datakoppeling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief