Support

Vragen over ANVA of direct hulp nodig? Onze servicedesk staat voor u klaar!

ANVA SUPPORT

Altijd verzekerd van adequaat advies. Zo heeft u via ANVA Support 24 uur per dag online inzage in de status van de meldingen die u bij de servicedesk heeft ingediend.

support.anva.nl

 

 

ANVA SERVICEPORTAAL 

Meer informatie over AVG, laatste nieuws, informatie over releases, webinars terugkijken en meer info over onze diensten? Kijk op ons Serviceportaal 

Serviceportaal

 

 

SERVICEDESK ONDERSTEUNING

Het kan voorkomen dat onze collega's bij het bieden van ondersteuning, mee willen kijken in uw omgeving. Zij zullen u dan doorverwijzen naar deze webpagina en u vragen om hiervoor een teamviewer-bestand te installeren. 

Download bestand

   

PDF-HANDLEIDINGEN

In ons ANVA magazine van mei 2017 geven wij u een aantal handige tips waarbij wij verwijzen naar PDF-handleidingen. We hebben ze voor u verzameld op deze pagina en u kunt de PDF-handleiding bekijken door op een van de links hiernaast te klikken. De meest actuele versie van de handleidingen en andere PDF-handleidingen kunt terug vinden in de online ANVA Help via het ANVA Serviceportaal. In de PDF-handleidingen is de meeste informatie over een specifiek onderwerp bij elkaar gebundeld. Hierin staat de inrichting en het werken met…  beschreven. In een aantal PDF handleidingen staan ook de meest voorkomende foutmeldingen.  Dit geldt voor de kantoren die werken met ANVA en met ANVA CRM.

 

 

 

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons